Pigiau jau būti nebegali: naujasis „Poco C65“ išmanusis telefonas dabar parduodamas tik už 87,66 eurus, nepraleiskite progos įsigyti

Partnerio turinys

2024-03-28, 13:00 (atnaujinta 2024-03-28, 17:58)

0 komentarų

Kinijos milžinės „Xiaomi“ dukterinė bendrovė „Poco“ yra puikiai žinoma ir daugelio lietuvių pamėgta dėl puikiomis savybėmis pasižyminčių išmaniųjų telefonų. Neseniai buvo pristatytas ir itin pigus modelis.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Pigiau jau būti nebegali: naujasis „Poco C65“ išmanusis telefonas dabar parduodamas tik už 87,66 eurus, nepraleiskite progos įsigyti

Praėjusių metų pabaigoje oficialiai debiutavo naujasis „Poco C65“ išmanusis telefonas, kuris Lietuvoje kainuoja kiek daugiau nei 100 eurų. Tačiau dabar jį galima įsigyti už gerokai žemesnę kainą.

Mūsų partnerių „Gshopper“ internetinėje parduotuvėje šis įrenginys, turintis 6 GB operatyviosios (RAM) ir 128 GB vidinės atminties, dabar kainuoja vos 87,66 eurus. Norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia, o prieš atsiskaitant nurodykite nuolaidos kodą gshopperpococ65.

„Gshopper“ taip pat pažymi, kad pirkėjams nereikės mokėti jokių papildomų mokesčių, o pigiausias modelis Lietuvoje kainuoja nuo 105,27 eurų. Tai reiškia, jog jūs galėsite sutaupyti kone 20 eurų. Atsižvelgiant į šio telefono kainą – tai puikus pasiūlymas.

Naujasis „Poco C65“ aprūpintas 6,74 colių įstrižainės IPS LCD ekranu su HD+ raiška bei 90 Hz atsinaujinimo dažniu. Gamintojo teigimu, maksimalus ekrano ryškumas siekia 600 nitų, o čia naudojama 8 bitų panelė, kuri turi ir TUV sertifikatą.

Išmanusis telefonas veiks su „MediaTek Helio G85“ procesoriumi, o pirkėjai galės rinktis iš dviejų operatyviosios (RAM) atminties opcijų – 6 GB arba 8 GB. Pirmuoju atveju gausite 128 GB, o antruoju – 256 GB vidinės atminties. „Poco C65“ veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 18W įkrovimo galimybe.

„Poco“ į šio įrenginio nugarėlę įmontavo dvi kameras. Čia rasime 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą, o greta jos – 2 MP makro sensorius. Priekinėje išmaniojo telefono dalyje – 8 MP asmenukių kamera, kuri įmontuota nedideliame apskritime.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas