„Poco F5 Pro“ išmanusis telefonas parduodamas už itin žemą kainą: vienas geriausių „Xiaomi“ dukterinės bendrovės įrenginių sulaukė didžiulės nuolaidos, atėjo laikas atsinaujinti!

Partnerio turinys

2024-02-26, 15:00

0 komentarų

Kinijos milžinės „Xiaomi“ dukterinė bendrovė „Poco“ yra puikiai žinoma ir daugelio lietuvių pamėgta dėl puikiomis savybėmis pasižyminčių išmaniųjų telefonų.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Poco F5 Pro“ išmanusis telefonas parduodamas už itin žemą kainą: vienas geriausių „Xiaomi“ dukterinės bendrovės įrenginių sulaukė didžiulės nuolaidos, atėjo laikas atsinaujinti!

Kinijos technologijų bendrovė „Xiaomi“ kasmet pristato gausybę įvairiausių išmaniųjų telefonų. Praėjusių metų gegužę debiutavo ir dukterinės bendrovės „Poco“ sukurta „F5“ serija, o dabar puiki proga įsigyti „Pro“ modelį, kuris parduodamas už itin žemą kainą.

Internetinėje parduotuvėje „DHgate“ jūs galite įsigyti „Poco F5 Pro“ išmanųjį telefoną su 12 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB vidinės atminties vos už 403,95 eurus, o tam tereikia panaudoti nuolaidos kodą DHGATEFEB40. Norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia.

Verta paminėti ir tai, jog Lietuvoje analogiškas modelis kainuoja nuo 468 eurų, o „DHgate“ tą patį telefoną parduota už mažiau nei 405 eurus. Negana to, išmanusis telefonas atkeliaus iš Vokietijoje esančio sandėlio, todėl jums nereikės sukti galvos dėl ilgai trunkančio pristatymo ar papildomų mokesčių.

„Poco F5 Pro“ aprūpintas 6,67 colių įstrižainės AMOLED ekranu su WQHD­+ raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Šio modelio ekrano taškų tankis siekia 526 ppi, kas yra didžiausias rodiklis kada nors užfiksuotas „Poco“ įrenginiuose. Po ekranu įmontuotas ir pirštų antspaudų jutiklis, o pati panelė apsaugota „Gorilla Glass 5“ apsauginiu stiklu.

Išmanusis telefonas veikia su „Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1“ procesoriumi, turi 12 GB operatyviosios (RAM) ir 256 GB vidinės atminties. „F5 Pro“ veikimą palaikys 5 160 mAh talpos baterija su 67W įkrovimu, o taip pat ir 30W belaidžiu įkrovimu.

„Poco F5 Pro“ nugarėlėje – 64 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta pagrindinė kamera. Čia taip pat rasime ir 8 MP plataus kampo kamerą bei 2 MP makro objektyvą. Naujasis „Poco“ įrenginys pasiūlys ir optinį vaizdo stabilizavimą (OIS). Priekinėje įrenginio dalyje – 16 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera.

Čia taip pat rasime ir NFC palaikymą, IR, o taip pat ir „Bluetooth 5.3“ palaikymą. Išmanusis telefonas veikia su „MIUI 14“ vartotojo sąsaja, kuri sukurta pagal „Android 13“ operacinės sistemos versiją.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas