Superinis pasiūlymas ieškantiems išskirtinio telefono: kinų sukurtas šedevras nustebins ne tik fantastiškomis atsparumo savybėmis, bet ir itin žema kaina

Partnerio turinys

2023-11-08, 18:34 (atnaujinta 2023-11-08, 19:14)

2 komentarai (-ų)

Kinijos rinkoje galima rasti gausybę mažesnių išmaniųjų telefonų gamintojų, kurie kartais turi pasiūlyti išties įdomių įrenginių. Tarp tokių kompanijų galima būtų paminėti ir „Oukitel“, kuri kai kuriems gali būti ir girdėta.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Superinis pasiūlymas ieškantiems išskirtinio telefono: kinų sukurtas šedevras nustebins ne tik fantastiškomis atsparumo savybėmis, bet ir itin žema kaina

Bendrovė nuolat pristato įspūdingomis savybėmis aprūpintus išmaniuosius telefonus, o dabar puiki proga įsigyti vieną iš jų. Mūsų partnerių „Geekbuying“ internetinėje parduotuvėje parduodamas „Oukitel WP27“ modelis, kurį galima įsigyti vos už 230,57 eurus.

Norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia. Taip pat, nepamirškite nurodyti nuolaidos kodo GKBPRO22. Verta paminėti ir tai, jog „Geekbuying“ parduodamas išmanusis telefonas atkeliaus iš Europoje esančių sandėlių, todėl jums neteks sukti galvos dėl ilgo pristatymo termino.

„Oukitel WP27“ išmanusis telefonas pasižymi 6,8 colių įstrižainės ekranu su Full HD+ raiška. Viršutinėje ekrano dalyje rasime ir nedidelį iškirpimą, kur įmontuota 16 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera.

Žinoma, „WP27“ modelis yra atsparus įvairiausiems aplinkos veiksniams, tokiems kaip karščiui ar didžiuliam šalčiui, smūgiams ir pan. Tai patvirtina ir šio modelio turimi „MIL-STD-810G“ bei IP68/IP69K sertifikatai. Čia taip pat rasime NFC palaikymą.

Išmaniojo telefono veikimu rūpinsis „MediaTek Helio G99“ procesorius su 12 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB vidinės atminties. Vienas įspūdingiausių savybių – net 8 500 mAh talpos baterija su 33W įkrovimu, kas garantuos, kad dažnai šio įrenginio įkrauti tikrai nereikės.

„Oukitel WP27“ nugarėlėje rasime 64 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą, o taip pat ir 20 MP naktinio matymo sensorių, kuris leis fiksuoti nuotraukas net ir visiškoje tamsoje. Trečioji kamera - 2 MP makro sensorius. Kaip jau minėjome, priekinėje išmaniojo dalyje – 16 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera.

Šis „Oukitel“ įrenginys pirkėjus pasieks su jau įdiegta „Android 13“ operacinės sistemos versija. Kaip jau minėjome, mūsų partnerių „Geekbuying“ internetinėje parduotuvėje parduodamas „Oukitel WP27“ modelis, kurį galima įsigyti vos už 230,57 eurus. Norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia.

2 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas