Sutaupykite apvalią sumą pinigų: iš Europos sandėlių atkeliaujantis „Xiaomi 13T“ išmanusis telefonas dabar kainuoja ženkliai pigiau nei Lietuvoje!

Partnerio turinys

2024-03-04, 17:11

0 komentarų

Šiais laikais internete gali rasti pačių įvairiausių dalykų. Daugelis mūsų internetu perką ne tik maisto produktus, bet ir elektroniką. Ne naujiena yra pirkti ir išmaniuosius telefonus, o dabar puiki proga įsigyti ir vieną geriausių „Xiaomi“ flagmanų.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Sutaupykite apvalią sumą pinigų: iš Europos sandėlių atkeliaujantis „Xiaomi 13T“ išmanusis telefonas dabar kainuoja ženkliai pigiau nei Lietuvoje!

Kinijos technologijų bendrovė „Xiaomi“ kasmet pristato gausybę įvairiausių išmaniųjų telefonų. Praėjusių metų rugsėjį debiutavo ir „Xiaomi 13T“ serija, o dabar puiki proga įsigyti standartinį šios serijos modelį, kuris parduodamas už itin žemą kainą.

Internetinėje parduotuvėje „DHgate“ jūs galite įsigyti „Xiaomi 13T“ išmanųjį telefoną su 12 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB vidinės atminties vos už 403,05 eurus, o tam tereikia panaudoti nuolaidos kodą DHGATEMARCH45. Norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia.

Verta paminėti ir tai, jog Lietuvoje analogiškas modelis kainuoja nuo 431,99 eurų, tačiau Lietuvoje siūlomas tik 8 GB operatyviosios (RAM) atminties turintis variantas. Negana to, išmanusis telefonas atkeliaus iš Ispanijoje esančio sandėlio, todėl jums nereikės sukti galvos dėl ilgai trunkančio pristatymo ar papildomų mokesčių.

„Xiaomi 13T“ turi 6,67 colio „CrystalRes“ ekraną su 1 220 x 2 712 taškų raiška bei 144 Hz atsinaujinimo dažniu. „Xiaomi 13T Highs20“ serijos ryškumo ekranas siekia iki 2600 nitų ir atkuria 68 milijardus spalvų. Išmanusis taip pat pasižymi dideliu energijos vartojimo efektyvumo patobulinimu ir ilgu akumuliatoriaus veikimo laiku.

Išmaniojo telefono veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 67W greituoju įkrovimu. „Xiaomi 13T“ veiks su „MediaTek Dimensity 8200 Ultra“ procesoriumi, o mūsų rekomenduojamas turi 12 GB operatyviosios (RAM) ir 256 GB vidinės atminties.

Atsižvelgdami į naujos kartos išmaniųjų telefonų naudotojų aistrą fotografavimui, tiek „Xiaomi 13T Pro“, tiek „Xiaomi 13T“ siūlo trigubą fotoaparato sąranką su „Summicron“ objektyvais, įskaitant 50 MP plačiakampį fotoaparatą su 24 mm lygiaverčiu židinio nuotoliu ir 7P asferinį objektyvą, skirtą užfiksuoti daugiau šviesos ir palaikyti didelio dinaminio diapazono fotografavimą, ir 50 MP teleobjektyvą su 50 mm ekvivalentiniu židinio nuotoliu.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas