Vieną geriausių „Xiaomi“ telefonų dabar galima įsigyti vos už 200€: puikios specifikacijos, pristatymas iš Vokietijos ir gerokai žemesnė kaina nei Lietuvoje!

Partnerio turinys

2023-04-06, 16:31 (atnaujinta 2023-04-06, 17:23)

0 komentarų

Tarp Lietuvoje populiariausių telefonų rasime ne vieną „Xiaomi“ prekės ženklu pažymėtą modelį. Daugelis mūsų naudojasi „Redmi“, „Xiaomi“ ar „Poco“ įrenginiais, kurie pasižymi puikiu kainos ir kokybės santykiu. Dar visai neseniai rinkoje debiutavo ir naujas „Poco“ išmanusis.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Vieną geriausių „Xiaomi“ telefonų dabar galima įsigyti vos už 200€: puikios specifikacijos, pristatymas iš Vokietijos ir gerokai žemesnė kaina nei Lietuvoje!

Niekam ne paslaptis, jog Lietuvoje „Xiaomi“ ir dukterinių kompanijų produktai kainuoja brangiau, todėl šiandien norime pasidalinti puikiu „DHgate“ pasiūlymu, kuris leis įsigyti „Poco X5 5G“ už ypatingą kainą. Norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia.

„Poco X5 5G“ su 6 GB operatyviosios (RAM) ir 128 GB vidinės atminties:

  • Nuolaidos kodas: DHGATEAPR25OFF
  • Kaina Lietuvoje: nuo 250 eurų;
  • DHgate kaina: 200,38 eurai;
  • Įsigykite dabar: spausti čia, kad įsigyti.

Verta paminėti, kad naujasis „Poco X5 5G“ išmanusis telefonas jus pasieks iš Vokietijoje esančių sandėlių, o pardavėjas garantuoja ir dviejų metų garantiją. Negana to, jūsų pirkinys iki jūsų namų atkeliaus vos per keletą dienų. Žinoma, pirkdami iš „DHgate“ jūs sutapysite daugiau nei 50 eurų, lyginant su pirkimu Lietuvoje.

Naujasis „Poco X5 5G” išmanusis telefonas aprūpintas 6,67 colių įstrižinės AMOLED ekranu su Full HD+ raiška, o taip pat ir 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Verta pastebėti ir tai, jog čia naudojama 8 bitų panelė su 100 proc. DCI-P3 spalvų gamos padengimu. Priekinė įrenginio dalis apsaugota „Gorilla Glass 5“ apsauginiu stiklu.

Išmanusis telefonas veiks su „Qualcomm Snapdragon 695“ procesoriumi, o pigiausias modelis turės 6 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties. „Poco“ taip pat pasiūlys ir atitinkamai 8 GB ir 256 GB atminties turintį modelį. Čia bus naudojamos LPDDR4X ir UFS 2.2 talpyklos. „Poco X5 5G“ pirkėjus pasieks su „Android 12” operacinės sistemos versija bei „MIUI 14“ vartotojo sąsaja.

Deja, tačiau gamintojas nusprendė neatnaujinti išmaniojo telefono kamerų, o tai reiškia, kad „Poco X5 5G“ turės tuos pačius objektyvus kaip ir pernai. Čia bus naudojama pagrindinė 48 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta kamera, o taip pat ir 8 MP plataus kampo bei 2 MP makro kamera. Priekinėje telefono dalyje – 13 MP raiškos jutikliu aprūpinta asmenukių kamera.

Išmaniojo telefono veikimą palaikys 5000 mAh talpos baterija su 33 W greituoju įkrovimu. „Poco X5 5G“ taip pat turės „Wi-Fi 6“, „Bluetooth 5.2“ palaikymą, o apatinėje briaunoje įmontuotas ir ausinių lizdas. Pirkėjai šį įrenginį galės įsigyti mėlynos, juodos arba geltonos spalvų.

Verta paminėti ir tai, jog „Poco X5 5G“ išmaniojo telefono svoris siekia vos 7,98 mm, o svoris – 189 gramus. Akivaizdu, kad nepaisant žemos įrenginio kainos – jis aprūpintas ne tik dėmesio vertomis specifikacijomis, bet ir puikiu dizainu.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas