2025 metų „Samsung“ flagmanai gali sulaukti nemažų pasikeitimų: naujausia informacija rodo, jog čia gali nebelikti „Qualcomm“ kuriamų procesorių

Lukas Snarskis

2024-03-06, 11:46

0 komentarų

Technologijų bendrovė „Samsung“ dar ne taip seniai pristatė ilgai lauktą „Galaxy S24“ flagmanų seriją, kurios „arkliuku“ kiek netikėtai tapo dirbtinis intelektas (DI). Naujieji įrenginiai jau prieinami ir Lietuvoje, o kai kuriose rinkose gamintojas fiksuoja rekordinius rezultatus, apie ką galite skaityti paspaudę čia.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
2025 metų „Samsung“ flagmanai gali sulaukti nemažų pasikeitimų: naujausia informacija rodo, jog čia gali nebelikti „Qualcomm“ kuriamų procesorių

Kaip ir įprasta, „Samsung“ šiemet pristatė tris „Galaxy S24“ serijos išmaniuosius telefonus – tai „Galaxy S24“, „Galaxy S24+“ ir „Samsung Galaxy S24 Ultra“. Vos tik pasirodžius šios serijos įrenginiams, internete pasirodė pranešimų ir apie kitais metais debiutuosiančius flagmanus.

Remiantis naujausia informacija, kitąmet pasirodantys „Samsung Galaxy S25“ serijos išmanieji telefonai turėtų veikti tik su „Exynos“ procesoriais. Kaip žinia, daugelis iki šiol pristatytų Pietų Korėjos flagmanų veikė su „Qualcomm“ mikroschemų rinkiniais, tačiau Europoje jie dažniausiai siūlomi su „Exynos“.

Situacija gali pasikeisti jau kitąmet, kuomet visi „Galaxy S25“ serijos modeliai veiks su „Exynos 2500“ procesoriumi. Tiesa, pažymima ir tai, jog sulenkiami bendrovės įrenginiai, pradedant „Galaxy Fold7“ ir „Galaxy Flip7“ turėtų veikti su galingiausiais „Qualcomm“ lustais.

Žinoma, iki 2025 metų „Samsung“ flagmanų pristatymo dar liko kone metai, todėl tokia informacija gali ir nepasitvirtinti. Kol kas nėra žinoma ir kokias galimybes gali pasiūlyti „Exynos 2500“ mikroschemų rinkinys, kuris dar net nėra išleistas. Galbūt jis pagaliau aplenks „Snapdragon 8“ seriją?

Deja, tačiau kol kas daugiau informacijos apie tai nėra pateikiama. Kaip bebūtų, tai gali būti geros naujienos europiečiams, kurie dažniausiai gauna „Exynos“ lustais aprūpintus įrenginius, kuomet visi kiti pirkėjai gali džiaugtis „Qualcomm“ gaminiais.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas