2025 metų „Samsung“ flagmanai turės dar daugiau dirbtinio intelekto galimybių: planuojamas susitikimas su „Google“, bus aptarta dar neišleista „Gemini Nano“ versija

Lukas Snarskis

2024-04-22, 07:55 (atnaujinta 2024-04-22, 22:20)

0 komentarų

„Samsung“ jau anksčiau skelbė, jog naujausios „Galaxy AI“ galimybės atkeliaus į kai kuriuos senesnius bendrovės išmaniuosius telefonus. Pietų Korėjos milžinė naujausią „OneUI 6.1“ programinės įrangos versiją netrukus pasiūlys ir 2022 bei 2021 metais išleistiems įrenginiams.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
2025 metų „Samsung“ flagmanai turės dar daugiau dirbtinio intelekto galimybių: planuojamas susitikimas su „Google“, bus aptarta dar neišleista „Gemini Nano“ versija

Nauja programinė įranga, o taip pat ir „Galaxy AI“ galimybės jau kitą mėnesį pasieks pagrindinius „Samsung“ produktus, kurie buvo pristatyti 2022 metais, o plačiau apie tai skaityti galite paspaudę čia. Čia naudojamas „Google Gemini Nano“ dirbtinio intelekto modelis.

„Samsung“ atskleidė ir ateities planus, kurie susiję su „Galaxy AI“ galimybėmis. Neseniai pasirodė pranešimas, kuriame teigiama, kad bendrovė vykdomasis direktorius Cho Cheol-min, atsakingas už „Samsung Electronics“ LSI sistemą, dirbtinio intelekto puslaidininkių forume esą komentavo „Google“ planus dėl „Gemini Nano 2“ ir „Galaxy S25“ serijos įrenginius.

Tai yra kiek neįprasta, juolab kad net „Google“ kol kas nėra atskleidusi jokios informacijos apie „Gemini Nano“ įpėdinį. Kaip bebūtų, šiame kontekste pažymima, jog „Samsung“ šiuo metu planuoja dar vieną susitikimą su „Google“ atstovais.

Jo metu turėtų būti aptarta 2025 metų „Samsung“ flagmanų serija, o toks susitikimas įvyks šią savaitę. Didelės kalbos modelis (LLM) „Gemini Nano 2“ bus tiekiamas kartu su „Galaxy S25“ flagmanais, tačiau neatskleidžiama, kokių patobulinimų jis atneš.

Taip pat lieka neaišku, ar kitos „Galaxy“ dirbtinio intelekto funkcijos bus nemokamos, išskyrus paties išmaniojo telefono pirkimo kainą. Vasario mėnesį „Samsung Mobile Experience“ generalinis direktorius nurodė, kad už papildomas ar toliau plėtojamas AI funkcijas vieną dieną gali tekti ir susimokėti, tačiau kada tai įvyktų – neatskleista.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas