2025 metų „Samsung“ flagmane nebeliks vienos kameros: nugarėlėje bus tik trys objektyvai, paaiškėjo ir to priežastys

Lukas Snarskis

2024-05-16, 09:00

0 komentarų

Kaip ir įprasta, „Samsung“ šiemet pristatė tris „Galaxy S24“ serijos išmaniuosius telefonus – tai „Galaxy S24“, „Galaxy S24+“ ir „Samsung Galaxy S24 Ultra“. Vos tik pasirodžius šios serijos įrenginiams, internete pasirodė pranešimų ir apie kitais metais debiutuosiančius flagmanus.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
2025 metų „Samsung“ flagmane nebeliks vienos kameros: nugarėlėje bus tik trys objektyvai, paaiškėjo ir to priežastys

Pietų Korėjos milžinė jau ruošia kitų metų flagmanus – tai „Galaxy S25“ seriją. Tikėtina, jog „Samsung“, kaip ir kasmet, pristatys tris modelius, o nemažų pasikeitimų gali sulaukti ir galingiausias šios linijos įrenginys – tai „Galaxy S25 Ultra“.

Remiantis naujausia informacija, brangiausias ir geriausiomis savybėmis aprūpintas „Samsung“ flagmanas gali turėti viena kamera mažiau nei įprasta. „Galaxy S25 Ultra“ nugarėlėje turės tik tris kameras, nors anksčiau čia būdavo montuojamos keturios.

„Samsung“ ketina pašalinti 10 MP teleobjektyvą, kuris suteikdavo 3x optinio priartinimo galimybę. Nesunku nuspėti, jog vietoj to gamintojas sieks mus įtikinti, kad pagrindinė „Galaxy S25 Ultra: kamera gali fiksuoti tokias pat kokybiškas 3x priartinimo nuotraukas nei specialiai tam skirtas objektyvas.

Tai turėtų reikšti ir tai, jog atnaujinimo turėtų sulaukti ir pagrindinė „Galaxy S25 Ultra“ modelio kamera. Nors techninės charakteristikos gali būti nepakitusios, tačiau sensorius turėtų išsiskirti geresniu šviesos įsisavinimu nei objektyvas, naudotas „Galaxy S24 Ultra“ modelyje.

Priminsime, jog neseniai buvo pasirodę pranešimų ir apie „Samsung Galaxy S25 Ultra“ bateriją. Šis aukščiausios klasės įrenginys ir toliau naudos 5 000 mAh talpos akumuliatorių bei pasiūlys 45W greitojo įkrovimo galimybę. Analogiškos specifikacijos šios linijos įrenginiuose naudojamos dar nuo 2021 metų.

2021 metų pradžioje pristatytas „Samsung Galaxy S21 Ultra“ taip pat turėjo 5 000 mAh talpos bateriją. Dar po metų debiutavęs šio flagmano atnaujinimas pasiūlė kiek talpesnį akumuliatorių su 65W greituoju įkrovimu. Tačiau artimiausiu metu talpesnės baterijos ar greitesnio įkrovimo tikėtis būtų labai sunku.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas