Aiškėja daugiau naujojo „Mate X3“ telefono savybių: paaiškėjo, kokio dydžio ekranais bus aprūpintas šis įrenginys

Kinijos kompanija „Huawei“ ruošiasi naujausių flagmanų pristatymui. Nors bendrovei yra pritaikytos JAV sankcijos, tačiau tai nesustabdo jų nuo naujų išmaniųjų telefonų, o jau netrukus įvyks ir 2023 metų įrenginių pristatymas.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Aiškėja daugiau naujojo „Mate X3“ telefono savybių: paaiškėjo, kokio dydžio ekranais bus aprūpintas šis įrenginys

Nepaisant prastos situacijos, „Huawei“ ir toliau kuria išmaniuosius telefonus, o jau netrukus turėtų debiutuoti ir „Huawei P60“ serijos flagmanai. Jau žinoma, kad spaudos konferencija bus surengta jau kovo 23 dieną, o jo metu išvysime ir daugiau naujienų. „Huawei“ turėtų pademonstruoti ir naująjį „Mate X3“ sulenkiamą išmanųjį telefoną.

Likus mažiau nei savaitei iki naujojo „Huawei Mate X3“ sulenkiamo flagmano pristatymo, aiškėja ir daugiau jo savybių. Jau žinoma, kad šis modelis bus aprūpintas 7,85 colių įstrižainės sulenkiamu ekranu. Pastebima, jog naujojo įrenginio vidinis ekranas bus kiek mažesnis nei jo pirmtako, tačiau išorinė panelė išliks nepakitusi – čia bus naudojamas 6,45 colių įstrižainės ekranas. „Huawei“ telefonus ekranais turėtų aprūpinti Kinijos milžinė BOE.

Priminsime, jog „Huawei“ jau pasidalino pirmaisiais naujojo sulenkiamo flagmano reklaminiais plakatais, o juose teigiama, kad „Mate X3“ bus „lengvas kaip sparnai, tvirtas kaip akmuo“. Tai leidžia suprasti, jog gamintojas pasiūlys plonesnį ir lengvesnį įrenginio korpusą. Čia bus naudojamas ir „Kunlun“ apsauginis stiklas, kuris buvo panaudotas praėjusių metų „Mate 50“ serijoje.

Tikėtina, kad naujasis „Huawei Mate X3“ pasiūlys didžiulį sulenkiamą ekraną su 2K raiška, tačiau detalesnės jo savybės kol kas nėra žinomos. Deja, kitos šio išmaniojo telefono specifikacijos nėra žinomos. Kaip jau minėjome, šis įrenginys, kartu su „Huawei P60“ serija, debiutuos jau kovo 23 dieną.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas