Aiškėja, kada galime išvysti naujausius „Samsung“ sulenkiamus flagmanus: šiemet pristatymas gali įvykti anksčiau nei įprasta, aiški ir to priežastis

Artūras Nalivaiko

2024-03-03, 17:10 (atnaujinta 2024-03-04, 16:33)

0 komentarų

Technologijų bendrovė „Samsung“ kasmet pristato gausybę naujų įrenginių, o tarp jų ir išmanieji telefonai. Šiemet jau matėme „Galaxy S24“ serijos flagmanų pristatymą, tačiau tai ne vieninteliai bendrovės kuriami aukščiausios klasės produktai.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Aiškėja, kada galime išvysti naujausius „Samsung“ sulenkiamus flagmanus: šiemet pristatymas gali įvykti anksčiau nei įprasta, aiški ir to priežastis

„Samsung“ šiemet ketina pristatyti ir naujus sulenkiamus išmaniuosius telefonus – tai „Galaxy Fold6“ ir „Galaxy Flip6“. Dabar aiškėja, jog šie produktai gali debiutuoti jau liepos mėnesį, kuomet bus surengtas „Unpacked“ renginys.

Remiantis naujausia informacija, „Samsung“ spaudos konferencija gali įvykti jau liepos 10 dieną, trečiadienį. Pažymima, jog bendrovė mėgsta savo pristatymus surengti būtent trečiadienį. Negana to, aiškėja, jog šio renginio metu turėtų oficialiai debiutuoti ir naujasis „Galaxy Ring“ išmanusis žiedas.

Priminsime, jog „Samsung“ pastaruoju metu vis anksčiau pristato savo sulenkiamus išmaniuosius telefonus. Ketvirtos kartos „Galaxy Fold“ ir „Flip“ modeliai debiutavo rugpjūčio pradžioje, o penktos kartos variantų pristatymas buvo surengtas praėjusių metų rugpjūčio pradžioje.

Verta paminėti ir tai, jog liepos 10 diena yra prieš pat olimpines žaidynes, kurios prasideda liepos 26 dieną. „Samsung“ yra viena pagrindinė 2024 metų olimpinių žaidynių rėmėja, todėl toks ankstyvas pristatymas turėtų nestebinti.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas