Aiškėja kai kurios „Galaxy Flip5“ savybės: asmenukių kamera kardinalių pokyčių neišvys, tačiau vienas pakeitimas tikrai įvyks

Lukas Snarskis

2023-04-23, 14:55

0 komentarų

Dabartinė sulenkiamų išmaniųjų telefonų rinkos lyderė „Samsung“ 2022 metus pabaigė su kiek mažesniais tokio tipo įrenginių pardavimais, tačiau dabar aiškėja ką bendrovė planuoja šiemet.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Aiškėja kai kurios „Galaxy Flip5“ savybės: asmenukių kamera kardinalių pokyčių neišvys, tačiau vienas pakeitimas tikrai įvyks

Internete jau kuris laikas kalbama apie „Samsung Galaxy Fold5“ ir „Galaxy Flip5“ išmaniuosius telefonus, kurių debiutas turėtų įvykti antroje šių metų pusėje. Dabar aiškėja ir kai kurios „Samsung Galaxy Flip5“ modelio kamerų savybės.

Remiantis naujausia informacija, „Galaxy Flip5“ ir toliau naudos 10 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą asmenukių kamerą. Tiesa, nors šio objektyvo raiška išliks nepakitusi, tačiau nėra aišku ar keisis kitos jo savybės – diafragma, automatinio fokusavimo technologija ir pan.

Nepaisant to, kad „Samsung Galaxy Flip5“ nesulauks atnaujintos asmenukių kameros, čia bus naudojamas didesnis ekranas, kuris montuojamas išorinėje įrenginio dalyje. Toks pasikeitimas suteiks ne tik didesnį funkcionalumą šiam ekranui, bet ir bus galima geriau išnaudoti greta esančias kameras.

Priminsime, jog visai neseniai pasirodė pranešimų ir apie šio išmaniojo telefono baterijas. Sulenkiami „Samsung“ išmanieji telefonai ir toliau naudos „LG Energy Solution“ pagamintas baterijas. Toks pasirinkimas neturėtų stebinti, mat šios serijos įrenginiai jau trejus metus naudojo būtent „LG Energy Solution“ pagamintus akumuliatorius ir, panašu, tai artimiausiu metu nepasikeis.

Tiesa, „LG Energy Solution“ nėra vienintelis baterijų tiekėjas „Galaxy Fold“ ir „Galaxy Flip“ serijos įrenginiams. 2023 metų „Samsung“ sulankstomiems išmaniesiems telefonams skirtus akumuliatorius taip pat tieks „Samsung SDI“ ir Kinijos bendrovės „Amperex Technology Limited“, o tai turėtų padėti išvengti bet kokių vėlavimų, galinčių atsirasti dėl problemų, susijusių su baterijų tiekimo grandine.

Kaip jau minėjome, „Samsung Galaxy Flip5“, o taip pat ir naujas „Galaxy Fold“ modelis turėtų debiutuoti antroje šių metų pusėje. Ir nors gamintojas nėra to patvirtinęs oficialiai, tačiau naujausia informacija rodo, kad šis pristatymas gali įvykti ir anksčiau nei tikėtasi. Naujųjų flagmanų galime sulaukti jau liepos pabaigoje.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas