Aiškėja kas pirmieji pasiūlys telefonus su naujuoju „Qualcomm“ procesoriumi: savo planus paskelbė jau dvi Kinijos bendrovės

Lukas Snarskis

2023-03-18, 07:20

0 komentarų

Dar vakar „Qualcomm“ pristatė naująjį „Snapdragon 7+ Gen 2“ mikroschemų rinkinį, kuris jau netrukus debiutuos ne viename vidutinės klasės išmaniajame telefone. Dabar aiškėja ir kas ketina pristatyti pirmuosius įrenginius su šiuo procesoriumi.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Aiškėja kas pirmieji pasiūlys telefonus su naujuoju „Qualcomm“ procesoriumi: savo planus paskelbė jau dvi Kinijos bendrovės

Iškart po „Qualcomm“ surengtos spaudos konferencijos paaiškėjo, jog naująjį mikroschemų rinkinį ketina panaudoti „Realme“ ir „Xiaomi“. Abiejų kompanijų atstovai patvirtino apie netrukus pasirodančius išmaniuosius telefonus, kurie veiks su naujuoju „Qualcomm Snapdragon 7+ Gen 2“ procesoriumi, o tokia informacija buvo paskelbta socialiniame tinkle „Weibo“.

Kinijos milžinė „Xiaomi“ jau artimiausiu metu turėtų pristatyti naująjį „Redmi Note 12 Turbo“ modelį, kuris naudos vakar pristatytą „Qualcomm“ procesorių. Šio išmaniojo telefono pristatymo tikimasi sulaukti jau kovo 23 dieną. Remiantis naujausia informacija, jis turėtų pasižymėti 6,67 colių įstrižainės AMOLED ekranu su Full HD+ raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu.

Informaciją apie pirmąjį savo telefoną su „Qualcomm“ naujiena paskelbė ir „Realme“ atstovai, kurie jau netrukus turėtų pademonstruoti „Realme GT Neo5 SE“ modelį. Šis įrenginys taip pat pasiūlys ir 6,74 colių įstrižainės OLED ekraną su 1.5K raiška bei 144 Hz atsinaujinimo dažniu. Išmanusis telefonas bus aprūpintas aliuminio lydinio korpusu, o jo nugarėlė ir ekranas bus apsaugoti „Gorilla Glass“ apsauginiu stiklu.

Naujasis „Realme GT Neo 5 SE“ nugarėlėje turės dvi arba tris kameras. Pranešama, jog pagrindinė jų pasižymės 64 MP raiškos vaizdo jutikliu, o greta rasime 8 MP plataus kampo objektyvą. Trečioji kamera – 2 MP makro sensorius, tačiau kai kurių šaltinių teigimu, šios kameros gali ir nebūti.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas