Aiškėja, kokias spalvines opcijas turės „Galaxy S24 FE“ išmanusis telefonas: pirkėjai galės rinktis iš penkių variantų, juodas modelis įvardijamas kaip populiariausias

Lukas Snarskis

2024-07-02, 16:35

0 komentarų

Internete jau kuris laikas kalbama apie „Samsung“ planuojamą „Unpacked“ pristatymo renginį, kurio metu išvysime gausybę naujų produktų. Tarp jų – nauji „Galaxy Fold“ ir „Galaxy Flip“ išmanieji telefonai, „Galaxy Watch7“ serijos išmanieji laikrodžiai.

Prasidėjo mega „Aliexpress“ išpardavimai – visą svarbiausią informaciją rasite paspaudę čia.
Aiškėja, kokias spalvines opcijas turės „Galaxy S24 FE“ išmanusis telefonas: pirkėjai galės rinktis iš penkių variantų, juodas modelis įvardijamas kaip populiariausias

Jau kuris laikas buvo kalbama, jog „Samsung“ planuoja surengti spaudos konferenciją liepos 10 dieną, o dabar ši informacija patvirtinta ir oficialiai. Kompanijos atstovai paskelbė, jog „Unpacked“ renginys įvyks būtent liepos 10 dieną. Tačiau tai nėra vienintelis pristatymas, kuriam ruošiasi gamintojas.

Kalbos apie „Galaxy FE“ serijos išmaniuosius telefonus pernai sklido itin dažnai, o dar prieš pristatant naujus įrenginius buvo kalbama apie šios linijos nutraukimą. Pastaruoju metu daugėja informacijos apie „Samsung Galaxy S24 FE“ modelį, kuris turėtų debiutuoti dar šiemet.

Dabar aiškėja, jog šis išmanusis telefonas pirkėjams bus pasiūlytas juodos, pilkos, šviesiai mėlynos, šviesiai žalios ir geltonos spalvų. „Samsung“ vadovai įsitikinę, kad būtent juodos spalvos „Galaxy S24 FE“ variantas gali būti pats populiariausias.

Naujasis „Samsung Galaxy S24 FE“ turės analogišką pagrindinę kamerą kaip ir „Galaxy S24“ ar „Galaxy S23“ modeliai. Tai reiškia, kad čia bus panaudotas 50 MP raiškos vaizdo jutiklis, kurio dydis sieks 1/1.57 colio. Tai nėra labai netikėta, atsižvelgiant į tai, kaip „Samsung“ mėgsta naudoti senesnius komponentus.

Gegužės mėnesį šis išmanusis telefonas buvo aptiktas ir „Samsung“ programinės įrangos serveriuose. Čia jis žymimas SM-S721B modelio numeriu, kuris bus skirtas europiniam „Galaxy S24 FE“ modeliui. Tai, kad „Samsung“ įkėlė pirmąją bandomąją „One UI“ vartotojo sąsajos versiją, skirtą šiam telefonui, rodo, kad iki oficialaus įrenginio pristatymo dar yra nemažai laiko.

Anksčiau buvo skelbiama, jog „Galaxy S24 FE“ gali debiutuoti dar šią vasarą, tačiau tai veikiausiai neįvyks. „Samsung“ šį išmanųjį telefoną veikiausiai pristatys tik rudenį, bet oficialios informacijos apie tai – kol kas nėra.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas