Aiškėja naujojo „Motorola“ sulenkiamo telefono specifikacijos ir kaina: pasiūlys dėmesio vertas savybes, tačiau kaina bus įkandama tikrai ne visiems

Lukas Snarskis

2024-05-15, 17:55

0 komentarų

Išmaniųjų telefonų rinkoje atsiranda vis daugiau įvairiausių sulenkiamų telefonų, tačiau bene daugiausiai dėmesio pelno būtent atlenkiami modeliai. „Samsung“ jau ne vienerius metus kuria „Galaxy Flip“ serijos įrenginius, šiame segmente debiutavo ir „Oppo“, o naują variantą ruošia ir „Motorola“.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Aiškėja naujojo „Motorola“ sulenkiamo telefono specifikacijos ir kaina: pasiūlys dėmesio vertas savybes, tačiau kaina bus įkandama tikrai ne visiems

„Motorola“ jau artimiausiu metu turėtų pristatyti naujos kartos atlenkiamą išmanųjį telefoną, kuris Europoje bus žinomas kaip „Razr 50 Ultra“. Jau žinoma, jog šis flagmanas turėt kainuoti 1 200 eurus, o dabar aiškėja ir kokiomis savybėmis jis pasižymės.

Naujasis „Motorola“ sulenkiamas įrenginys turės 6,9 colių įstrižainės pOLED vidinį ekraną su 1 080 x 2 640 taškų raiška. Išorinėje telefono dalyje rasime 3,6 colių įstrižainės ekraną. Išmanusis telefonas turėtų veikti su „Qualcomm Snapdragon 8s Gen 3“ procesoriumi.

„Razr 50 Ultra“ turės 12 GB operatyviosios (RAM) atminties, o pirkėjai galės rinktis iš dviejų vidinių atmintinių parinkčių – tai 256 GB arba 512 GB. Išmanusis telefonas turės „Android 14“ operacinės sistemos versiją, o taip pat ir pirštų antspaudų jutiklį.

Kalbant apie šio modelio kameras, pagrindinė jų turės 50 MP raiškos vaizdo jutiklį. „Motorola“ turėtų įmontuoti ir 50 MP teleobjektyvą su 2x optinio priartinimo galimybe. Čia rasime ir 32 MP raiškos vaizdo jutiklį naudojančią asmenukių kamerą. Telefonas turės ir IPX8 sertifikatą, kas rodo jo atsparumą vandeniui.

Skelbiama, jog „Motorola Razr 50 Ultra“ veikimą palaikys 4 000 mAh talpos baterija, tačiau kokios spartos įkrovimo galimybę pasiūlys – neatskleidžiama. Išmanusis bus parduodamas mėlynos, žalios ir rožinės spalvų. Žinoma, kol kas ši informacija nėra patvirtinta oficialiai.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas