Aiškėja pagrindinės „Meizu 20 Pro“ flagmano specifikacijos: pasiūlys nuostabų ekraną, daug galios ir išskirtinę galimybę vairuotojams

Lukas Snarskis

2023-03-07, 07:21

0 komentarų

Kinijos kompanija „Meizu“ ruošiasi naujų išmaniųjų telefonų pristatymui, o šiandien pagaliau paaiškėjo ir kada tai įvyks. Bendrovės atstovai šiandien oficialiai patvirtino, kad naujųjų „Meizu 20“ serijos flagmanų pristatymas įvyks jau kovo 14 dieną.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Aiškėja pagrindinės „Meizu 20 Pro“ flagmano specifikacijos: pasiūlys nuostabų ekraną, daug galios ir išskirtinę galimybę vairuotojams

Kadaise itin populiarus gamintojas ruošia įspūdingą renginį. Kaip jau rašėme, „Meizu 20“ išmaniųjų telefonų pristatymas įvyks Šanchajuje esančioje „Mercedes-Benz“ arenoje, o „Meizu“ atstovai patikino, kad tai bus didžiausias pristatymo renginys šios bendrovės istorijoje. Negana to, Iki renginio likus tik kiek daugiau nei savaitė – pradėta ir išankstinė prekyba, kurios metu galima užsirezervuoti naująjį flagmaną. Tokio veiksmo kaina – vos 1 Kinijos juanis, kas yra maždaug 0,14 eurų.

Internete jau kuris laikas sklinda įvairiausia informacija apie naujuosius „Meizu“ telefonus, o dabar paaiškėjo ir pagrindinės „Pro“ modelio specifikacijos. Remiantis naujausia informacija, „Meizu 20 Pro“ turės 10 bitų „Samsung E6 LTPO AMOLED“ ekraną su 3200 x 1400 taškų raiška bei kintančiu atsinaujinimo dažniu iki 120 Hz. Šios „Samsung“ pagamintos panelės maksimalus ryškumas sieks 1 800 nitų.

Jau žinoma ir tai, jog „Meizu 20 Pro“ veiks su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2“ procesoriumi. Nors atmintinių informacijos išlieka nežinomos, tačiau skelbiama, jog šis flagmanas turės LPDDR5X operatyviosios (RAM) lustus bei UFS 4.0 talpyklas. „Pro“ variantas veikiausiai pasiūlys iki 12 GB operatyviosios bei 512 GB vidinės atminties. Šio flagmano veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 50W belaidžio įkrovimo galimybe.

„Meizu“ savo naująjį flagmaną aprūpins ir CCC3.0 skaitmeninių raktų sertifikatu. Tikėtina, kad ši naujovė bus susijusi su tuo, jog „Meizu“ jau kuris laikas priklauso Kinijos automobilių milžinei „Geely“, tačiau daugiau informacijos apie tai nėra žinoma. Išmaniojo telefono nugarėlėje rasime 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą su optiniu vaizdo stabilizavimu.

Kaip jau minėjome, „Meizu“ flagmanų pristatymas įvyks jau kovo 14 dieną, o visą naujausią informaciją, kaip ir įprasta, rasite ir mūsų portale.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas