Aiškėja pagrindinės pigesnio „Nothing“ telefono savybės: naujasis telefonas naudos specialiai sukurtą mikroschemų rinkinį, kuris pasiūlys išskirtines galimybes

Lukas Snarskis

2024-02-21, 07:46

0 komentarų

Daugelis išmaniųjų telefonų gamintojų jau ruošiasi naujausių flagmanų pristatymui, o kai kurios bendrovės jau spėjo ir juos pristatyti. Tikėtina, kad tokių planų turi ir „Nothing“, tačiau dabar aiškėja, jog netrukus gali debiutuoti naujas vidutinės klasės įrenginys.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Aiškėja pagrindinės pigesnio „Nothing“ telefono savybės: naujasis telefonas naudos specialiai sukurtą mikroschemų rinkinį, kuris pasiūlys išskirtines galimybes

Internete jau kelis mėnesius sklando kalbos apie „Nothing“ planus pristatyti naują vidutinės klasės įrenginį, kuris turėtų būti žinomas kaip „Phone 2a“. Jau žinoma, jog šis vidutinės klasės modelis, kuris kainuos maždaug 400 eurų, oficialiai debiutuos kovo 5 dieną.

Dabar aiškėja ir tai, jog „Nothing Phone 2a“ veiks su „MediaTek Dimensity 7200 Pro“ procesoriumi. Verta pastebėti, kad tai bus išskirtinis šio lusto modelis, sukurtas bendradarbiaujant abiem bendrovėms. „Nothing“ atstovų teigimu, šis lustas bus 18 proc. našesnis, lyginant su „Phone 1“ modeliu, ir naudos 16 proc. mažiau energijos.

„MediaTek Dimensity 7200 Pro“ mikroschemų rinkinys turi aštuonių branduolių procesorių su dviem „Arm Cortex-A715“ branduoliais, kurių taktinis dažnis 2,8 GHz, ir 6 „Arm Cortex-A510“ branduolius. „Nothing“ anonsuoja ir tai, jog šis lustas turės „Smart Clean“ optimizavimą, skirtą skaitymo ir rašymo greičiui padidinti.

Remiantis naujausia informacija, išmanusis telefonas turės „TÜV Rheinland“ sertifikatą, kas sufleruoja puikias šio įrenginio ekrano savybes. Kaip skelbia „Smartprix“, įrenginys bus aprūpintas 6,7 colių įstrižainės AMOLED ekranu su 120 Hz atsinaujinimo dažniu bei Full HD+ raiška. Šias paneles turėtų gaminti dvi bendrovės – tai BOE ir „Visionox“.

Naujojo „Phone 2a“ nugarėlėje rasime 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą. Čia gamintojas turėtų panaudoti „Samsung S5KNG9“ sensorių. Greta rasime ir dar vieną tokios pat raiškos objektyvą, kuris bus skirtas plataus kampo fotografijoms. Čia bus naudojamas „Samsung S5KJN1“ sensorius. Priekinėje dalyje – 32 MP asmenukių kamera.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas