Aiškėja pagrindinės „Xiaomi 14 Ultra“ flagmano specifikacijos: veiks su galingiausiu „Qualcomm“ procesoriumi bei turės keturias 50 MP kameras

Lukas Snarskis

2024-02-12, 09:01

0 komentarų

Kinijos milžinė „Xiaomi“ kasmet pristato gausybę įrenginių, kurie sulaukia didžiulio susidomėjimo. Daugelis mūsų naudojasi šios bendrovės išmaniaisiais telefonai, namuose turi „Xiaomi“ robotą dulkių siurblį bei įvairių kitų įrenginių. Bene daugiausiai dėmesio Lietuvoje sulaukia būtent telefonai.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Aiškėja pagrindinės „Xiaomi 14 Ultra“ flagmano specifikacijos: veiks su galingiausiu „Qualcomm“ procesoriumi bei turės keturias 50 MP kameras

„Xiaomi“ dar ne taip seniai pristatė „Xiaomi 14“ serijos išmaniuosius telefonus – tai „Xiaomi 14“, o taip pat ir „Xiaomi 14 Pro“. Naujausi bendrovės flagmanai jau prieinami Kinijos rinkoje, o netrukus turėtų debiutuoti ir Europoje. Ir nors tai dar neįvyko, internete jau kalbama ir apie „Xiaomi 14 Ultra“.

Remiantis naujausia informacija, naujasis „Xiaomi“ flagmanas turėtų debiutuoti vasario pabaigoje įvyksiančios „Mobile World Congress“ parodos metu. Šio renginio metu Kinijos technologijų kompanija ketina europiečiams pademonstruoti ir „Xiaomi 14“ serijos įrenginius, o kartu su jais – ir „Xiaomi 14 Ultra“.

Dabar aiškėja ir pagrindinės naujojo flagmano specifikacijos. „Xiaomi 14 Ultra“ bus aprūpintas 6,73 colių įstrižainės LTPO AMOLED ekranu su Quad HD+ raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Priekinėje įrenginio dalyje rasime ir 32 MP raiškos vaizdo jutikliu pasižyminčią asmenukių kamerą.

Išmanusis telefonas turėtų veikti su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3“ procesoriumi bei veiks su „HyperOS“ vartotojo sąsajos versija, kuri sukurta pagal „Android 14“ operacinę sistemą. „Xiaomi 14 Ultra“ nugarėlėje – keturios kameros.

Naujasis „Xiaomi“ flagmanas turės 1 colio ir 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą. Didžiuliame kamerų apskritime bus įmontuota ir 50 MP plataus kampo kamera, o taip ir du 50 MP teleobjektyvas. Skelbiama, kad vienas jų pasiūlys 3,2x, o kitas 5x optinio priartinimo galimybę.

„Xiaomi 14 Ultra“ veikimą palaikys 5 300 mAh talpos baterija su 90W greituoju įkrovimu. Išmanusis telefonas taip pat turės IP68 sertifikatą, kas rodo šio flagmano atsparumą dulkėms ir vandeniui.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas