Aiškėja pirmojo HMD išmaniojo telefono savybės: naujasis „Pulse“ modelis pasiūlys biudžetinės klasės specifikacijas ir spalvingą dizainą

Lukas Snarskis

2024-04-21, 07:55

0 komentarų

Kadaise „Nokia“ buvo itin populiarus telefonų gamintojus, o legendinius šios bendrovės modelius daugelis pamena iki šiol. Tačiau vėliau šis padalinys buvo parduotas „Microsoft“, o dabar priklauso „HMD Global“.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Aiškėja pirmojo HMD išmaniojo telefono savybės: naujasis „Pulse“ modelis pasiūlys biudžetinės klasės specifikacijas ir spalvingą dizainą

Kinijos kompanija paskelbė apie planus kurti elektronikos produktus, įskaitant ir išmaniuosius telefonus, kurie bus pažymėti jau ne „Nokia“, o HMD prekiniu ženklu. Internete jau kuris laikas sklando įvairiausi gandai apie pirmuosius įrenginius, o dabar pasirodė ir naujos informacijos.

„HMD Global“ šią vasarą turėtų pristatyti „Pulse“ serijos išmaniuosius telefonus. Tikėtina, kad šią liniją sudarys trys modeliai – tai standartinis „Pulse“, o taip pat ir „HMD Pulse+“ ir „Pulse Pro“ variantai. Šiandien pasirodė daugiau informacijos apie bazinį šios serijos modelį.

Išmanusis telefonas turėtų būti aprūpintas 6,56 colių įstrižainės IPS LCD ekranu su HD+ raiška. Neoficialiais duomenis, „Pulse“ modelis turėtų veikti su „Unisoc T606“ procesoriumi, turės 4 GB ir 8 GB operatyviosios (RAM) atminties opcijas, o pirkėjus pasieks su „Android 14“ operacine sistema.

Remiantis naujausia informacija, „HMD Pulse“ nugarėlėje turėtų būti įmontuota pagrindinė kamera su 13 MP raiškos vaizdo jutikliu, o čia bus panaudoti ir populiarūs dirbtinio intelekto sprendimai. Išmaniojo veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija.

Naujasis HMD įrenginys pirkėjams bus prieinamas juodos, mėlynos ir rožinės spalvų. Žvelgiant į šio išmaniojo telefono maketus, nesunku pastebėti panašumų su „Nokia C32“ modeliu. Neoficialiais duomenimis, „Pulse“ serijos pristatymas turėtų įvykti liepos mėnesį, tačiau gamintojas to dar nėra patvirtinęs.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas