Aiškėja pirmosios „Xiaomi 14T“ serijos įrenginių savybės: jau žinoma, kokius procesorius naudos, paaiškėjo ir savybės, kokių šie telefonai dar nėra turėję

Lukas Snarskis

2024-04-16, 14:05 (atnaujinta 2024-04-16, 14:06)

4 komentarai (-ų)

Elektronikos gamintoja „Xiaomi“ kasmet pristato gausybę įvairių produktų – nuo išmaniųjų laikrodžių ar telefonų, iki robotų siurblių ar net automobilių. Bendrovė gamina pačius įvairiausius produktus, o šiemet laukiama ir lietuvių pamėgtos telefonų serijos atnaujinimo.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Aiškėja pirmosios „Xiaomi 14T“ serijos įrenginių savybės: jau žinoma, kokius procesorius naudos, paaiškėjo ir savybės, kokių šie telefonai dar nėra turėję

Technologijų bendrovė kiekvieną rudenį pristato naujus „T“ serijos išmaniuosius telefonus. Praėjusiais metais buvo pademonstruoti „Xiaomi 13T“, o šiemet sulauksime jau „14T“ serijos modelių. Kaip ir įprasta, šią liniją sudarys du įrenginiai – tai „Xiaomi 14T“ ir „Xiaomi 14T Pro“.

Neseniai pasirodė ir pirmieji pranešimai apie naujuosius „Xiaomi“ išmaniuosius telefonus. Remiantis naujausia informacija, „Xiaomi 14T Pro“ bus analogiškas kaip ir „Redmi K70 Ultra“, kuris netrukus turėtų debiutuoti Kinijos rinkoje.

Tiesa, tai nebus tik prekės ženklo pakeitimas, nes europiečius pasieksiantis modelis turės ir tam tikrų patobulinimų. „Xiaomi 14T Pro“ turėtų veikti su „MediaTek Dimensity 9300“ procesoriumi bei taps pirmuoju šios linijos įrenginiu su belaidžiu įkrovimu ir teleobjektyvu nugarėlėje. Abu „14T“ serijos įrenginiai turės „Leica“ prekės ženklu pažymėtas kameras.

„Xiaomi 14T“ serijos išmanieji telefonai, kaip ir įprasta, bus prieinami Europoje, įskaitant ir Lietuvos rinką. Kalbant apie standartinį šios serijos modelį, jis turėtų veikti su „MediaTek Dimensity 8000“ mikroschemų rinkiniu, tačiau daugiau informacijos šiuo metu nėra žinoma.

4 komentarų

Vytautas

„Xiaomi 12T Pro“ geras telefonas. Kraunasi labai greitai, ilgai laiko baterija. Puikus garsas, akys nepavargsta nuo ekrano. Nuotraukų kokybė gera Atrodo, kur toliau, ką galima dar patobulinti?

Jonas

Turiu 12T pro, tai labai geras, o ypac greitas krovimas, 15min ir pilnai pakrautas, per daugiau nei metus, baterija vis dar puikiai laiko.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas