Aiškėja „Samsung“ telefonai, kurie dar šiemet sulauks „Android 13“: tarp gausybės flagmanų rasime ir lietuvių pamėgtą modelį

Lukas Snarskis

2022-09-25, 13:00 (atnaujinta 2022-11-29, 00:35)

0 komentarų

Programinės įrangos atnaujinimai „Android“ išmaniuose telefonuose dažnai yra ganėtinai opi problema. Prieš daugiau nei mėnesį „Google“ oficialiai išleido „Android 13“ operacinės sistemos versiją, tačiau ją išbandyti gali tikrai ne visi.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Aiškėja „Samsung“ telefonai, kurie dar šiemet sulauks „Android 13“: tarp gausybės flagmanų rasime ir lietuvių pamėgtą modelį

Pietų Korėjos milžinė „Samsung“ naująją operacinės sistemos versiją jau pasiūlė keletui savo išmaniųjų telefonų, tačiau daugeliui kompanijos gerbėjų vis dar tenka laukti. Jau dabar yra žinoma, kad „Galaxy S22“ serijos flagmanai šio atnaujinimo atlauks spalio 17 – 19 dienomis. O dabar aiškėja ir daugiau įrenginių, kurie naujinio sulauks dar šiemet.

Visai neseniai, „SamMobile“ pasidalino sąrašu „Samsung“ išmaniųjų telefonų, kurie gaus „One UI 5.0“ vartotojo sąsajos versiją, veikiančią su „Android 13“ operacine sistema. Naujausia informacija atskleidžia įrenginius, kurie šio atnaujinimo sulauks dar šiemet.

Neoficialiais duomenimis, be „Samsung Galaxy S22“ serijos įrenginiu, „Android 13“ operacinės sistemos versija dar šiemet mėgautis galės „Galaxy S21“ serijos telefonų savininkai, o taip pat ir „Galaxy Z Fold3“ ir „Fold4“ sulenkiamų telefonų turėtojai. Iki 2023 metų pradžios naujinys pasieks ir „Galaxy Z Flip 3“ ir „Z Flip 4“ atlenkiamų įrenginių savininkus.

Kaip ir įprasta, aukščiausios klasės įrenginiai atsidūrė prioritetinių modelių viršūnėje, todėl jie „Android 13“ gaus pirmieji. Tačiau „Samsung“ gali padaryti išimtį ir „One UI 5.0“ atnaujinimą pasiūlyti ir „Galaxy A53“ modeliui. Tai yra vienintelis Pietų Korėjos milžinės įrenginys, kuris nepriskiriamas flagmanams ir atnaujinimo turėtų sulaukti dar šiemet.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas