Apie šį telefoną svajos visi „BMW” fanai: anonsuotas specialus modelis, kurtas bendradarbiaujant su M divizija

BMW

Ignas Petrikonis

2020-08-13, 18:50 (atnaujinta 2022-12-18, 13:50)

0 komentarų
Apie šį telefoną svajos visi „BMW” fanai: anonsuotas specialus modelis, kurtas bendradarbiaujant su M divizija

Partnerystės su garsiais automobilių pramonės prekiniais ženklais išmaniųjų telefonų gamintojams tikrai nėra naujiena. Prekyboje buvo pasirodę tiek „McLaren” logotipu paženklinti „OnePlus”, tiek „Porsche Design” emblemą išdidžiai dėvintys „Huawei” modeliai. Į šią kompaniją patekti užsimanė ir Kinijos elektronikos milžinės „Vivo” dukterinė bendrovė „IQOO”, paskelbusi apie bendradarbiavimą su „BMW M Motosport” ir išleidusi specialų savo išmaniojo modelį.

Toks žingsnis - neatsitiktinis, apie partnerystę paskelbta artėjant 2020 metų Deutsche Tourenwagen Masters (DTM) lenktynių sezonui. „IQOO”, tapdamas oficialiu „BMW” partneriu taip galimai siekia pagerinti savo vardo žinomumą, kuris vis dar yra labai ribotas už Kinijos ribų. Taip pat žinomo automobilių gamintojo logotipas ant išmaniojo telefono turėtų puikiai sužaisti ir tėvynėje, kur garsūs prekės ženklai turi didelę galią.

Na, tai kas ten per telefonas? Ši garbė atiteko rinkoje rugpjūčio 17 dieną pasirodysiančiai „IQOO 5” serijai, tiksliau prabangiausiam jos modeliui „IQOO 5 Pro”, kuris vadinsis „iQOO 5 Pro BMW Edition”. Nuo standartinio varianto „BMW” versija skirsis anglies pluošto nugarėle (sportinių automobilių gamyboje itin paplitusi medžiaga), kurios šonai švytės mėlyna spalva. Tiesa, dėl pastarojo elemento neaišku, nes apie tai sprendžiame tik iš paviešinto reklaminio plakato, kuriame mėlyni šonai gali būti tiesiog automobilio žibintų atspindys

Ant išmaniojo galinės dalies taip pat puikuojasi užrašas „Fascination Meets Innovation” (liet. žavesys ir inovacijos). Specialų dizainą turėtų užbaigti „BMW” logotipas.

Visos kitos įrenginio specifikacijos turėtų būti identiškos standartiniam „IQOO 5 Pro”. Tai reiškia aukščiausios klasės „Snapdragon 865” procesorių, 6,56 colio įstrižainės AMOLED ekraną su 120Hz atsinaujinimo dažniu, net 120W galios greitąjį įkrovimą (visiškai akumuliatorių įkrauna per 15min) ir pajėgų galinių kamerų trio, į kurį įeis ir periskopinis objektyvas, vaizdą optiškai didinantis 5 kartus.

„iQOO 5 Pro BMW Edition” debiutuos kartu su „IQOO 5” serija rugpjūčio 17 dieną. Kainos ir regionai, kuriuose bus prekiaujama šiuo ypatingu modeliu, kol kas nežinomi.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas