„Apple“ išleido „iOS 16.4“ operacinės sistemos versiją: įsidiegti gali daugelis „iPhone“ telefonų savininkų, laukia nemažai naujovių

JAV technologijų milžinės „Apple“ kuriami išmanieji telefonai veikia su „iOS“ operacine sistema, kuri skirta tik „iPhone“ įrenginiams. Bendrovė nuolat rūpinasi jos saugumu, o taip pat pasiūlo ir naujų galimybių. Būtent tokios naujienos šiandien pasiekė daugelį „iPhone“ savininkų.

Prasidėjo kosminiai „Aliexpress“ išpardavimai – peržiūrėkite geriausius pasiūlymus paspaudus čia
„Apple“ išleido „iOS 16.4“ operacinės sistemos versiją: įsidiegti gali daugelis „iPhone“ telefonų savininkų, laukia nemažai naujovių

„Apple“ šiandien išleido naujausią „iOS“ operacinės sistemos versiją, kuri jau pasiekia „iPhone“ išmaniuosius telefonus. Naujoji „iOS 16.4“ versija pasiūlys keletą naujų funkcijų, o taip pat ir patobulinimų, kurie pagerins vartotojų patirtį naudojantis „iPhone“ įrenginiais. Kviečiame trumpai pažvelgti į didžiausias naujienas.

Visų pirma, naujoji „iOS 16.4“ operacinės sistemos versija pasiūlys 21 naują emodži, o tarp jų – gyvūnai, rankų gestai bei įvairūs objektai. Nuo šiol „iPhone“ išmanieji telefonai taip pat galės sumažinti aplinkos triukšmą pokalbių metu bei išskirti kalbančio asmens balsą, kas suteiks geresnę pokalbių patirtį.

Tarp naujienų, kurias pasiūlys „iOS 16.4“ versija rasime ir tokias galimybes kaip ekrano pritemdymas, kuomet žiūrint vaizdo įrašą vaizduojama labai ryški šviesa. „Apple“ taip pat išsprendė problemą, kuomet iš vaikų įrenginių siunčiamos užklausos atlikti pirkimą nepasiekdavo tėvų išmaniųjų telefonų. Skelbiama, jog šis atnaujinimas taip pat pagerino „Crash Detection“ galimybę „iPhone 14“ ir „iPhone 14 Pro“ serijos įrenginiuose.

Naujoji „iPhone“ išmaniesiems telefonams skirta operacinės sistemos versija yra prieinama visiems „Apple“ įrenginiams, pradedant nuo „iPhone 8“ ir „iPhone 8 Plus“, o taip pat ir visiems naujesniems modeliams. Tai reiškia, kad „iOS 16.4“ jau gali išbandyti šių išmaniųjų savininkai:

  • iPhone 8 ir 8 Plus
  • iPhone X
  • iPhone XS, iPhone XS Max ir iPhone XR
  • iPhone 11, iPhone 11 Pro ir iPhone 11 Pro Max
  • iPhone SE 2020 ir iPhone SE 2022
  • iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro ir iPhone 12 Pro Max
  • iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro ir iPhone 13 Pro Max
  • iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro ir iPhone 14 Pro Max

Norėdami atsinaujinti savo išmaniojo telefono programinę įrangą – keliaukite į įrenginio nustatymus, ten spauskite „General“ ir tuomet pasirinkite „Software Update“.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas