„Apple” išsiuntė kvietimus į birželį vykstantį renginį: sužinokite, ką planuojama pristatyti

Ignas Petrikonis

2019-05-26, 01:00 (atnaujinta 2022-11-30, 12:47)

0 komentarų
„Apple” išsiuntė kvietimus į birželį vykstantį renginį: sužinokite, ką planuojama pristatyti

„Apple” išsiuntė kvietimus į kasmetinę „Worldwide Developers Conference” (Pasaulinę programinės įrangos kūrėjų konferenciją), prasidedančią San Jose mieste pirmadienį, birželio 3 d. ir truksiančią iki birželio 7 d.

Savaitę trunkantis renginys suburia „Apple” programinę įrangą kuriančius žmones, nes jo metu pristatomos naujos „iPhone”, „iPad”, „Mac”, „Apple TV” bei „Apple Watch” veikiančių operacinių sistemų versijos ir jų naujovės. Pati laukiamiausia renginio dalis neabejotinai yra „iOS 13” pristatymas, kurios pirmąją bandomąją versiją aplikacijų kūrėjai ir kiti suinteresuoti asmenys galės atsisiųsti vos už kelių savaičių.

Prognozuojama, kad „iOS 13” pasižymės tokiomis naujovėmis kaip tamsusis režimas (dark mode), mažiau varginantis akis naktį bei sumažinantis baterijos sąnaudas. Taip pat tikimasi, jog „iOS 13” pristatys specialių patobulinimų „iPad” planšetiniams kompiuteriams, nes „iOS 12” šių įrenginių naudotojų nepamalonino jokiomis naujomis funkcijomis.

Nors „WWDC” koncentruojasi į programinės įrangos naujoves, praeityje kompanija pristatydavo ir keletą naujų produktų. Štai prieš dvejus metus rinką pasiekė pirmosios žinios apie „HomePod” garsiakalbį, o iškart po renginio prekyboje pasirodė „iPad Pro 10.5” bei atnaujinti „Mac” kompiuteriai. Kadangi „Apple” „iPad Pro 11” jau pristatė praeitų metų pabaigoje, tikimybė, jog sužinosime apie naują planšetinį kompiuterį, yra labai maža. Greičiausiai lūkesčius apriboti reikėtų nedideliais „Mac” kompiuterių patobulinimais.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas