„Apple“ kitų metų pradžioje didins naujųjų „iPhone“ gamybą: tikisi užimti „Huawei“ pozicijas?

Lukas Snarskis

2020-12-20, 16:15 (atnaujinta 2022-11-30, 12:46)

0 komentarų
„Apple“ kitų metų pradžioje didins naujųjų „iPhone“ gamybą: tikisi užimti „Huawei“ pozicijas?

„Apple“ naujausius savo išmaniuosius telefonus pristatė jau prieš kurį laiką, tačiau jų pardavimai vyksta su nemažai keblumų. Pirkėjams tenka ganėtinai ilgai laukti naujųjų „iPhone 12“ serijos išmaniųjų, bet panašu, kad „Apple“ jau turi sprendimą tam. Visai neseniai, kompanijos atstovai paskelbė, jog visos „iPhone 12“ serijos gamyba bus didinama 30 proc. jau pirmoje 2021 metų pusėje.

Remiantis „Apple“ suteikta informacija, nuo kitų metų pradžios iki birželio mėnesio, ketinama pagaminti 96 mln. išmaniųjų telefonų. Didinant gamybos apimtis, neabejotinai tikimasi ne tik patenkinti rinkos poreikius, tačiau ir pasinaudoti „Huawei“ situacija, kuri yra, švelniai tariant, labai prasta. Tiesa, nors JAV milžinė ir ketina didinti gamybos apimtis, tačiau anksčiau buvo pasirodę ir ne tokių palankių naujienų.

Kiek anksčiau, buvo skelbiama, jog TSMC, kuri gamina „Apple“ procesorius, 2021 metų pradžioje ketina sumažinti gamybos apimtis nuo 100 iki 80 proc. Daugeliui tai sukėlė nerimą dėl galimai prastų „iPhone 12“ serijos telefonų pardavimų, tačiau analitikai aiškina, kad tai susiję su sezoniškumu.

Kalbant apie populiariausius „iPhone 12“ serijos produktus – daugiausiai pirkėjų dėmesio sulaukia „iPhone 12 Pro“ modelis. Daugelį tikriausiai nustebintų ir tai, jog pats nepopuliariausias modelis – tai „iPhone 12 mini“. Tiesa, kaip jau minėjome teksto pradžioje, „Apple“ šiuo metu patiria nemažai sunkumų pristatant pirkėjų įrenginius. Teigiama, kad kai kuriose šalyse „iPhone 12 Pro“ modelio gali tekti laukti kone mėnesį.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas