„Apple“ naujienos jau ir Lietuvoje: virtualaus renginio metu pademonstruoti naujieji „iPhone 12“ telefonai

Lukas Snarskis

2020-10-31, 09:25 (atnaujinta 2022-11-30, 12:46)

0 komentarų
„Apple“ naujienos jau ir Lietuvoje: virtualaus renginio metu pademonstruoti naujieji „iPhone 12“ telefonai

Vidurnaktį iš ketvirtadienio į penktadienį, virtualaus renginio metu, oficialiai pristatyti naujausi „Apple“ išmanieji telefonai – „iPhone 12“ ir „iPhone 12 Pro“. „iDeal“ parduotuvėje žurnalistė Rimantė Kulvinskytė kartu su muzikos prodiuseriu Leon Somov ir atlikėja Kaia išpakavo naujuosius flagmanus bei transliacijos metu žiūrovams dovanojo muzikinius kūrinius. Tiesioginės transliacijos metu netrūko gerų emocijų, o šviesų efektai tik sustiprino renginio nuotaiką.

Renginio metu muzikos prodiuseris Leon Somov pasakojo, kad renkantis išmanųjį jam labai svarbios telefono kameros galimybės bei galingas procesorius. „Vis dažniau rankose laikau telefoną ir pamirštu skaitmeninę kamerą. Dažniausiai fotografuoju draugus, artimiausią aplinką. Man labiausiai patinka natūralios, tikros nuotraukos, kurios gimsta spontaniškai, greitai užfiksuojant emociją“. Atlikėja Kaia antrina, jog taip pat atkreipia dėmesį į įrenginio dizainą, o pirmenybę teikia juodos spalvos telefonams. Taip pat Kaia pridūrė, kad pirmosios kuriamų dainų užuomazgos nugula būtent į telefoną.

Platus spalvų pasirinkimas

Transliacijos vedėja R. Kulvinskytė pasakojo, kad „iPhone 12“ telefonus galima rinktis iš penkių naujų spalvų: juodos, baltos, raudonos, žalios bei mėlynos, o „iPhone 12 Pro“ iš keturių: auksinės, sidabrinės, vandenyno mėlynos ir tamsiai pilkos. Taip pat renginio vedėja atskleidė, kad naujųjų flagmanų išskirtinumas - A14 procesorius, kuris yra sparčiausias tarp visų išmanių telefonų. Įrenginiuose įdiegta 5G ryšio technologija, o keramika dengtas priekis geriau apsaugo įrenginį nuo smūgių.

„Išankstiniai užsakymai „iPhone 12“ telefonams buvo paskelbti praėjusį penktadienį, o šių gausa rodo, kad lietuviai domisi naujomis telefonų galimybėmis ir privalumais. Pastebėjome, kad pirkėjai dažniausiai rinkosi „iPhone 12 Pro“ telefonus, o populiariausi buvo naujosios „Pacific Blue“ spalvos modeliai. Ryški grafika, ilgas baterijos veikimas, patobulinti kameros sprendimai bei flagmano dizainas yra tos savybės, kurios pelnė didžiausias pirkėjų simpatijas“,- kalbėjo Mantas Majauskas, „iDeal“ mažmeninės prekybos vadovas.

Kameros galimybės

Abejuose „iPhone 12“ modeliuose integruota „Wide“ kamera suteikia 27% daugiau šviesos, todėl dabar geriau nei bet kada anksčiau pavyks užfiksuoti neįtikėtinus kadrus silpnoje šviesoje. Taigi, nesvarbu, ar fotografuojate dieną, ar mėnulio šviesoje, gausite detalumą ir didelį spalvų kiekį. „Smart HDR 3“ subalansuoja kadro elementus, išryškina objekto detales. Net esant ryškiai šviesai, „Smart HDR 3“ nuostabiai fiksuoja tekstūrą, odos atspalvį, spalvų sodrumą ir atskiras detales, dėl kurių nuotraukos atrodo dar tikroviškiau.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas