„Apple“ nebekurs pigesnių telefonų – nutraukiamas „iPhone SE“ įrenginių kūrimas

Arnas Balčiūnas

2023-01-07, 07:35

0 komentarų

JAV technologijų milžinė „Apple“ pastebi mažėjantį susidomėjimą vidutinės klasės „iPhone“ išmaniaisiais telefonais. Mažėjantys kai kurių bendrovės produktų populiarumas gali lemti tam tikrus pasikeitimus, kuriuos ketinama priimti jau visai netrukus.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Apple“ nebekurs pigesnių telefonų – nutraukiamas „iPhone SE“ įrenginių kūrimas

Dar visai neseniai buvo pasirodę pranešimų, jog „Apple“ kitąmet pristatys gerokai atnaujintą „iPhone SE“ išmanųjį telefoną, tačiau naujausia informacija rodo kiek kitaip. Nors iš pradžių analitikas Ming-Chi Kuo skelbė, jog JAV milžinė ketina keisti strategiją, bet dabar aiškėja, kad šios serijos įrenginių gamyba bus visiškai nutraukta.

Pranešama, kad 2024 metais turėjęs pasirodyti „iPhone SE“ modelis taip ir nebus pristatytas. Žinoma, tokios informacijos „Apple“ atstovai nėra patvirtinę. Reikėtų atkreipti dėmesį ir į tai, jog „iPhone SE“ įrenginiai dažnai pasižymi netikėtumo faktoriumi. Kalbos apie juos sklando nuolatos ir tai jau turbūt ne pirmas kartas, kuomet teigiama, kad ši serija nutraukiama. Kaip bebūtų, iki šiol tokia informacija niekada nebuvo pasitvirtinusi.

Priminsime, kad dar visai neseniai buvo pasirodę informacijos apie „Apple“ planus naująjį „iPhone SE“ pristatyti ne šiemet, o kitąmet – 2024 metais. Tuomet buvo teigiama, jog naujojo išmaniojo telefono nukėlimas leistų JAV bendrovei sumažinti „nebūtinas naujo produkto kūrimo išlaidas“, o taip pat padėtų sėkmingiau įveikti ekonomiškai sunkius 2023 metus. JAV milžinė pastaruoju metu susiduria su nemažai problemų, kas neleidžia patenkinti rinkos poreikių, o pigesnių įrenginių populiarumas nėra toks didelis. Didesni pokyčiai ir papildomas laukimas gali leisti gamintojui pasiekti žymiai geresnių rezultatų.

Dar visai neseniai buvo pasklidę naujojo „iPhone SE 4“ nuotraukos, kurios atskleidžia, kad šis modelis turėtų būti kuriamas naudojant „iPhone XR“ bazę. Tai reiškia, kad telefone nebeliktų namų mygtuko, o tai pakeistų „Face ID“ funkcija, kuri naudojama naujausiuose „Apple“ įrenginiuose.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas