„Apple“ nusitaikė į dar neregėtą pasiekimą: rudenį pasirodantis flagmanas jau dabar pretenduoja patekti į Gineso rekordų knygą

Lukas Snarskis

2023-03-18, 13:05

1 komentaras

Likus dar daugiau nei pusmečiui iki naujųjų „iPhone 15“ serijos išmaniųjų telefonų pristatymo – vis labiau aptariamos galimos šių įrenginių savybės. Pastaruoju metu daug dėmesio sulaukia naujųjų „Apple“ flagmanų ekranai, kurie pretenduoja užfiksuoti neregėtą pasiekimą.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Apple“ nusitaikė į dar neregėtą pasiekimą: rudenį pasirodantis flagmanas jau dabar pretenduoja patekti į Gineso rekordų knygą

JAV technologijų milžinė „Apple“ jau ruošiasi naujųjų „iPhone“ išmaniųjų telefonų pristatymui, kuris įvyks šių metų rudenį. Įvairiausi gandai apie šiuos įrenginius pastebimi jau bent keletą mėnesių, o bene daugiausiai kalbų sulaukia pokyčiai priekinėje išmaniųjų dalyje. Naujausiais duomenimis, „iPhone 15 Pro Max“ turės itin siaurus ekrano rėmelius, kurie pretenduoja tapti mažiausiais visoje rinkoje.

Remiantis naujausia informacija, galingiausias „Apple“ išmanusis telefonas pasiūlys ne tik puikias kameras bei veikimo savybes, bet ir neįtikėtinai siaurus rėmelius, kurių plotis sieks vos 1,55 mm. Šiuo metu ploniausius ekrano rėmelius turi „Xiaomi 13 Pro“ flagmanas, kur rėmeliai užima vos 1,81 mm priekinės įrenginio dalies. Akivaizdu, kad „Apple“ kėsinasi tokį pasiekimą pagerinti, tačiau tuomet kyla nemažai klausimų dėl naujojo „iPhone“ patvarumo.

Verta paminėti ir tai, jog „iPhone 14 Pro“ ekrano rėmelių storis siekia 2,17 mm, o „Samsung Galaxy S22“ bei „Galaxy S23“ serijos įrenginių rėmas – 1,95 mm. Lyginant su „iPhone 14 Pro Max“, šių metų rudenį pasirodantis „15 Pro Max“ modelis galimai turės net 28 proc. siauresnius rėmelius, kas yra milžiniškas pokytis. Žinoma, reikėtų nepamiršti, kad visa ši informacija yra nepatvirtinta oficialiai.

1 komentarų

Miciganietis

Pavadinime klaida.
Pasirodantis - esamasis laikas.
Pasirodysiantis - būsimasis laikas.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas