„Apple” siūlo perkant „iPhone” įkeisti Android telefoną: sumos tiesiog žeidžiančios

Gizchina

2020-05-20, 12:07 (atnaujinta 2022-11-30, 12:47)

5 komentarai (-ų)
„Apple” siūlo perkant „iPhone” įkeisti Android telefoną: sumos tiesiog žeidžiančios

„Apple” visada pasižymėjo itin nepalankiu požiūriu į Android telefonus ir dažnai elgdavosi taip, tarsi jie išvis neegzistuotų. Tačiau skaudi realybė net ir didžiausius užsispyrėlius verčia keisti elgesį - kompanijos Kinijos rinkai skirtame puslapyje buvo paskelbta apie specialią akciją. Nuo šiol vartotojai, pirkdami „iPhone”, galės priduoti savo seną Android telefoną ir gauti tam tikrą nuolaidą.

Tiesa, požiūris į naująją politiką išliko tipiškai ciniškas: „Atidavę sąlygas atitinkantį prietaisą galite gauti kreditą pirkiniui arba atitinkamos sumo „Apple Store” dovanų kortelęm kurią panaudoti galėsite bet kuriuo metu. Jei jūsų įrenginys nedalyvauja supirkimo programoje, mes jį galėsime nemokamai perdirbti. Nesvarbu nei modelis, nei būklė - mes jį galime paversti į tai, kas yra naudinga planetai.” - sakoma „Apple” pranešime.

Programa apima praktiškai visus bent kiek Kinijoje populiarius Android modelius. Deja, jie superkami apverktinai juokingomis sumomis. Už „Huawei P30/P30 Pro” galima gauti iki 26 eurų, o už „Oppo R11/R11s” - 45 eurus.

Palyginimui, antrinėje rinkoje už minėtus modelius nesunkiai galima gauti ir 10 kartų daugiau. Tiesa, supirkimui atiduodantys senus „iPhone” galės džiaugtis kur kas palankesnėmis sąlygomis. Už „iPhone XS Max” galima gauti iki 484 eurų, už „XS” - 445 eurų, o už senolį „iPhone 6S” - 51 eurą.

Akivaizdu, jog tokios nedidelės sumos už Android telefonus yra tik dar vienas „Apple” būdas išreikšti neigiamą požiūrį į konkurentus. Kai kurie analitkai netgi skaičiuoja, jog supirkimo kainos atitinka perdirbtų komponentų vertę, kas yra dar viena užuomina, jog „Apple manymu, Android įrenginiai tėra metalo gabalai.

5 komentarų

Tomas

Mane maloniai nustebintų jei leistų įkeisti senesnius ar mažiau pavykusius Apple įrenginius.

Jonas

Nuograužos epopėja baigėsi, jų telefonai chlamas už brangiai, jau ir taip gali kaatis duobę bei užsisakinėti ankapį, bet su tokiu elgesiu - gali visą tą procesą paspartinti... 🤣🤣🤣

Armiux

Apple su savo naujom senienom apgailetini. Gali reikstis kiek nori kiek jiem beliko jaucia jog laukia Sony galas.

Apple

Pasenusi ir neišsami naujiena. Jau kitą dieną Apple pataisė kainas ir pasakė, kad tai buvo klaida.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas