„Apple“ susiduria su netikėtomis problemomis: vieno iš bendrovės flagmanų pirkėjams gali tekti palaukti gerokai ilgiau

Lukas Snarskis

2023-08-23, 07:16

0 komentarų

Kalbos apie JAV technologijų milžinės „Apple“ kuriamas išmaniuosius telefonus netyla nuolatos. Bendrovė šį rudenį turėtų pristatyti naujuosius „iPhone 15“ ir „iPhone 15 Pro“ serijos modelius, o apie juos kalbama jau daugiau nei pusmetį.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
„Apple“ susiduria su netikėtomis problemomis: vieno iš bendrovės flagmanų pirkėjams gali tekti palaukti gerokai ilgiau

Jau rugsėjo mėnesį laukiama naujųjų „Apple“ išmaniųjų telefonų pristatymo. Įvairiausi gandai apie naujuosius „iPhone 15“ bei „iPhone 15 Pro“ serijos modelius sklando jau kuris laikas, o dabar pasirodė naujų pranešimų apie „iPhone 15 Pro Max“ flagmaną.

Didžiausias „Apple“ išmanusis telefonas turėtų tapti pirmuoju bendrovės įrenginiu su periskopine kamera, tačiau dabar aiškėja, kad tai gali nulemti vėlesnį šio prietaiso pasirodymą prekyboje. Remiantis naujausia informacija, „Sony“ turėtų tiekti objektyvus naujajam „iPhone 15 Pro Max“, tačiau bendrovė susiduria su tiekimo grandinės problemomis.

Pranešama, jog Japonijos kompanija veikiausiai negalės laiku pristatyti reikiamo kiekio objektyvų. Kaip skelbia „9to5Mac“, „iPhone 15 Pro Max“ pristatymas pirkėjams gali būti atidėtas net keturioms savaitėms.

Priminsime, jog „Apple“ šiemet turėtų pristatyti keturis naujus išmaniuosius telefonus. Daugelis su nekantrumu laukia naujųjų „iPhone 15“ bei „iPhone 15 Pro“ serijos įrenginių, o dabar aiškėja ir galima jų pristatymo data. Remiantis „9to5Mac“ informacija, JAV technologijų milžinė šiuos modelius turėtų pristatyti jau rugsėjo 13 dieną.

Skelbiama, jog JAV ryšio operatoriai jau prašo savo darbuotojų, kad jie atsisakytų minčių apie galimas atostogas ar išeigines būtent rugsėjo 13 dieną, o pagrindinė to priežastis – itin svarbus naujų išmaniųjų telefonų pristatymas. Tokią informaciją patvirtino bent keletas skirtingų šaltinių.

Kaip jau minėjome, daugelis su nekantrumu laukia „iPhone 15“, „15 Plus“, o taip pat ir dviejų „iPhone 15 Pro“ serijos įrenginių – standartinio varianto bei „Max“. Dabar aiškėja ir tai, jog naujieji JAV kompanijos flagmanai bus gerokai brangesni nei anksčiau.

Remiantis naujausia informacija, „iPhone 15“ ir „iPhone 15 Plus“ turėtų kainuoti tiek pat, tačiau „Pro“ variantai kainuos brangiau. JAV rinkai skirtas „iPhone 15 Pro“ bus siūlomas už 100 JAV dolerių didesnę kainą, o „Pro Max“ variantas gali sulaukti ir 200 dolerių didesnės kainos.

Toks kainų kilimas atitinka „Apple“ naudojamą kainų politiką, kuri sufleruoja, jog „iPhone 15“ pardavimai turėtų būti panašūs kaip pernai debiutavusių modelių. Tai reiškia, jog kompanijos vadovai tikisi ženkliai didesnių „iPhone 15 Pro“ serijos įrenginių pardavimų. Būtent dėl to bendrovė ir ruošiasi kainų pakėlimui.

Tiesa, naujausių „Apple“ išmaniųjų kainos turėtų ženkliai kilti ir Europoje. Pavyzdžiui, pernai išleistas „iPhone 14 Pro“ mūsų regione kainavo maždaug 300 eurų daugiau nei JAV rinkoje. Dabar pridėkime ir dar papildomus kelis šimtus. Panašu, jog „iPhone“ kainos Europoje gali tapti ženkliai didesnės nei anksčiau, tačiau tikslesni skaičiai kol kas nėra pateikiami.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas