„Apple“ turi kuo džiaugtis: dauguma produktų parduodami geriau nei tikėtasi, tačiau tikrai ne visi

Lukas Snarskis

2020-11-30, 15:55 (atnaujinta 2022-11-30, 12:46)

0 komentarų
„Apple“ turi kuo džiaugtis: dauguma produktų parduodami geriau nei tikėtasi, tačiau tikrai ne visi

JAV kompanija „Apple“ šiemet pristatė daugiau nei įprasta produktų, o tarp jų patenka ne tik naujoji „iPhone 12“ išmaniųjų telefonų serija, tačiau ir „iPad Air“ planšetę, „Watch Series 6“ ir „Watch SE“ laikrodžių serijas, o taip pat ir pirmuosius kompiuterius, kurie veiks su „Apple“ sukurtais lustais. Dabar pradeda aiškėti ir kaip sekasi pardavinėti daugumą šių produktų.

Kalbant apie išmaniuosius telefonus, „iPhone 12“ serijos įrenginių pardavimai yra ganėtinai skirtingi. Pranešama, kad „iPhone 12 Pro“ ir „12 Pro Max“ modelių paklausa yra gerokai didesnė nei tikėtasi, tačiau pigesnių „iPhone 12“ ir „iPhone 12 mini“ susidomėjimas yra mažesnis nei buvo tikėtasi. Nepaisant to, visumoje naujieji „Apple“ telefonai sulaukia daug dėmesio, o dar geresnių rezultatų tikimasi šventiniu periodu.

Susidomėjimas „iPad Air“ planšetiniais kompiuteriais taip pat yra didesnis nei tikėtasi. Kaip skelbia „Apple“ analitikas Ming-Chi Kuo, planšečių pardavimus gamintojas gali ir dar labiau sustiprinti, nes kitąmet planuoja pristatyti bent tris naujus modelius – vienas jų būtų miniLED variantas, antrasis su 5G palaikymu, o trečiasis turėtų sulaukti dėmesio dėl žemesnės kainos. Visi šie produktai prognozuojama, kad pasirodys antroje 2021 metų pusėje.

„Apple Watch Series 6“ apžvalga: vis dar geriausias išmanusis laikrodis pasaulyje

Gerus rezultatus fiksuoja ir „Apple“ sukurti išmanieji laikrodžiai, o kaip pagrindinė to priežastis įvardinama patobulintos sveikatingumo funkcijų galimybės ir dizainas. Prie gerus rezultatus pasiekusių įrenginių galima priskirti ir naujuosius „MacBook“ nešiojamus kompiuterius, kurie veikia su „Apple“ sukurtais procesoriais. Tačiau tikrai ne viskas yra taip gerai, kaip gali pasirodyti.

Pranešama apie ganėtinai prastus „AirPods“ belaidžių ausinukų pardavimus. Kaip viena pagrindinių to priežasčių, yra minimas reikiamų dalių tiekimas. Tikriausiai nieko nenustebins faktas, jog „Apple“ dabar daugiausiai dėmesio skiria „iPhone 12“ serijos išmaniųjų telefonų gamybai, o nuo to šiek tiek kenčia kitos produkcijos gamybos linijos.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas