Artėja naujojo „Redmi Turbo 3“ pristatymas: pasirodė pirmosios realios nuotraukos, jau žinomos ir pagrindinės „flagmanų žudiko“ savybės

Lukas Snarskis

2024-04-07, 07:55

0 komentarų

„Redmi“ prezidentas Thomas Wangas atskleidė, jog bendrovė ketina pristatyti naują išmaniųjų telefonų seriją. Kompanija jau ruošia pirmuosius „Turbo“ serijos modelius, kurie savo galimybes turėtų lenkti „Note“ liniją, tačiau būtų kiek žemiau nei K linijai priskiriami flagmanai.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Artėja naujojo „Redmi Turbo 3“ pristatymas: pasirodė pirmosios realios nuotraukos, jau žinomos ir pagrindinės „flagmanų žudiko“ savybės

Netrukus turėtų debiutuoti „Redmi Turbo 3“, o pagrindinis išmaniojo telefono akcentas – jo našumas. „Redmi“ prezidentas atskleidė, jog naujoji produktų linija turėtų „pertvarkyti vidutinės klasės įrenginių rinką“. Dabar užfiksuotos ir pirmosios šio įrenginio nuotraukos.

„Redmi Turbo 3“ nuotraukos, kurios neseniai pasirodė internete, atskleidžia, jog šis įrenginys nugarėlėje turės tris kameras – dvi jas rasime kairėje pusėje, vieną per vidurį, o dešinėje pusėje apskritimai su „Redmi“ logotipu ir pagrindinėmis kamerų savybėmis.

Jau žinoma, jog pagrindinė išmaniojo telefono kamera bus aprūpinta 200 MP raiškos vaizdo jutikliu su optiniu vaizdo stabilizavimu. Viduryje esanti kamera turėtų būti makro, o trečiasis objektyvas veikiausiai bus plataus kampo. „Redmi Turbo 3“ veikiausiai turės ir 8 MP raiškos jutikliu pasižyminčią asmenukių kamerą.

Neoficialiais duomenimis, naujasis „Turbo 3“ modelis turės 6,67 colių įstrižainės OLED ekraną su 1220p raiška ir 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Išmanusis telefonas veiks su „Qualcomm Snapdragon 8s Gen 3“ procesoriumi bei turės iki 16 GB operatyviosios (RAM) ir 512 GB vidinės atminties.

„Redmi Turbo 3“ veikimą turėtų palaikyti 5 000 mAh talpos baterija su 90W greituoju įkrovimu. Išmanusis telefonas pirkėjus turėtų pasiekti su „HyperOS“ vartotojo sąsajos versija, kuris sukurta pagal „Android 14“ operacinę sistemą. Deja, tačiau šio modelio kaina kol kas nėra žinoma.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas