Artėja „OnePlus Nord 3“ vidutinioko pristatymas: aiškėja pagrindinės specifikacijos, pasiūlys itin greitą įkrovimą

Lukas Snarskis

2023-02-11, 13:55

0 komentarų

Kinijos kompanija „OnePlus“ dar prieš keletą metų išleisdavo vos keletą išmaniųjų telefonų, tačiau pastaruoju metu jų sulaukiame vis daugiau. Internete jau kuris laikas sklinda kalbos apie bendrovės ateities planus, o visai neseniai išvydome ir naująjį „OnePlus 11“ flagmaną bei daugybė kitų naujienų, kurios debiutavo tarptautinėje rinkoje.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Artėja „OnePlus Nord 3“ vidutinioko pristatymas: aiškėja pagrindinės specifikacijos, pasiūlys itin greitą įkrovimą

Internete jau kuris laikas sklando kalbos apie „OnePlus Nord 3“ vidutinės klasės išmanųjį telefoną. Kompanijos atstovai šį vidutinės klasės įrenginį turėtų pristatyti jau artimiausiu metu, o dabar aiškėja ir pagrindinės jo specifikacijos. Žinoma, jokia informacija iki šiol nėra patvirtinta paties gamintojo, tačiau tai leidžia susidaryti bendrą vaizdą, ko galime tikėtis.

Skelbiama, jog „OnePlus Nord 3“ turėtų pasižymėti 6,5 colių įstrižainės AMOLED ekranu su Full HD+ raiška. Išmanusis telefonas turėtų naudoti panelę su 120 Hz atsinaujinimo dažniu, o viršutinėje dalyje rasime ir asmenukių kamerą, kuri bus aprūpinta 32 MP raiškos vaizdo jutikliu. Verta pastebėti, jog anksčiau buvo pasirodę pranešimų apie 1.5K raiškos ekraną, tačiau ši informacija yra klaidinga.

Išmanusis telefonas turėtų veikti su „MediaTek“ mikroschemų rinkiniu, o „OnePlus“ turėtų panaudoti „Dimensity 8100 Max“ arba „Dimensity 8200“ lustą. Deja, tačiau operatyviosios (RAM) bei vidinės atminties opcijos išlieka nežinomos, tačiau aiškėja galima baterijos talpa. Neoficialiais duomenimis, išmanusis turės 4500 mAh arba 5000 mAh talpos bateriją su 100W greituoju įkrovimu.

„OnePlus Nord 3“ nugarėlėje turėtų būti bent trys kameros, o pagrindinė jų naudos 50 MP raiškos vaizdo jutiklį su optiniu vaizdo stabilizavimu. Gamintojas ketina pasiūlyti ir 8 MP plataus kampo kamerą, o taip pat rasime ir bent vieną iš šių dviejų sensorių – tai gylio arba makro.

Kaip jau minėjome, kol kas ši informacija nėra patvirtinta oficialiai, tačiau „OnePlus Nord 3“ pristatymo galime laukti jau artimiausiu metu. Verta prisiminti, jog „Nord 2“ variantas buvo pristatytas dar 2021 metų liepą, tačiau šiemet pristatymas galimai įvyks gerokai anksčiau.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas