Artėja pigaus „Redmi 13“ išmaniojo telefono pristatymas: aiškėja, kokiomis savybėmis pasižymės ši „Redmi“ naujiena

Lukas Snarskis

2024-05-05, 07:55

0 komentarų

Kinijos kompanija „Xiaomi“, kartu su savo dukterinėmis bendrovėms, kasmet pristato daugybę išmaniųjų telefonų. Bene populiariausi yra tie, kurie pažymėti „Redmi“ prekiniu ženklu.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Artėja pigaus „Redmi 13“ išmaniojo telefono pristatymas: aiškėja, kokiomis savybėmis pasižymės ši „Redmi“ naujiena

Dukterinė „Xiaomi“ bendrovė šiemet jau pristatė gausybę naujų įrenginių. „Redmi Note 13“ sudaro gausybė modelių, yra išleisti ir keli „Redmi 13C“ variantai, o netrukus gali debiutuoti ir „Redmi 13“ išmanusis. Šis įrenginys neseniai buvo aptiktas ir SDPPI sertifikavimo duomenų bazėje.

Remiantis naujausia informacija, „Redmi 13“ veikiausiai turės 5 000 mAh talpos bateriją su 33W įkrovimo galimybe, o kitos šio modelio specifikacijos gali būti identiškos kaip i „Poco M6 4G“ įrenginio. Tai reiškia, jog naujasis „Redmi“ įrenginys bus aprūpintas 6,74 colių įstrižainės LCD ekranu su HD+ raiška bei 90 Hz atsinaujinimo dažniu.

Nesunku pastebėti, jog viršutinėje ekrano dalyje įmontuota ir nedidelė vandens lašo formos išpjova, kur rasime 5 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą asmenukių kamerą. Išmanusis telefonas veiks su „MediaTek Helio G88“ procesoriumi bei turės tris operatyviosios (RAM) atminties opcijas – 4 GB, 6 GB arba 8 GB. Pirkėjai taip pat turės ir vidinių atmintinių pasirinkimą – 128 GB arba 256 GB.

Vargu ar būtų keista, jei išmanusis telefonas įvairiose rinkose būtų išleistas ir su „Redmi“, ir su „Poco“ prekės ženklais, juk tokie triukai „Xiaomi“ stovykloje vyksta jau daugelį metų. Deja, tačiau kol kas nėra žinoma, kada įvyks oficialus pristatymas.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas