Artėja pigaus „Samsung“ telefono pristatymas: jau netrukus debiutuos „Galaxy A14 5G“ modelis

Arnas Balčiūnas

2022-12-06, 12:32

1 komentaras

Pietų Korėjos milžinė „Samsung“ kasmet pristato gausybę įvairiausių išmaniųjų telefonų. Anksčiau bendrovė buvo gerai žinoma dėl savo kuriamų flagmanų, tačiau pastaruosius metus sulaukia nemažai dėmesio ir dėl savo kuriamų vidutinės ar biudžetinės klasės įrenginių.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Artėja pigaus „Samsung“ telefono pristatymas: jau netrukus debiutuos „Galaxy A14 5G“ modelis

Internete jau kuris laikas kalbama apie naująjį „Samsung Galaxy A14 5G“ išmanųjį telefoną, o dabar jis buvo aptiktas ir oficialiame gamintojo puslapyje. Nors jame nėra pateikiamos nei įrenginio nuotraukos, nei galimos specifikacijos, tačiau tai sufleruoja, kad šio nebrangaus modelio išleidimas – jau netrukus. Tiesa, modelio pavadinimas (SM-A146B/DS) atskleidžia, jog telefonas palaikys dvi SIM korteles.

Ir nors gamintojas kol kas nepateikia jokios oficialios informacijos, tačiau kalbos apie šį „Samsung“ išmanųjį sklinda jau kuris laikas. Visai neseniai buvo pasirodžiusios ir jo nuotraukos.

Žvelgiant į pasirodžiusias „Galaxy A14“ modelio nuotraukas, nesunku matyti, jog dešinėje įrenginio kraštinėje rasime garso reguliavimo mygtukus, o taip pat ir įjungimo mygtuką, kuris turės ir pirštų antspaudų sensorių. Verta pastebėti, jog šis išmanusis turės ir ausinių lizdą, o įrenginio įkrovimas vyks pasitelkiant USB-C lizdą.

Remiantis naujausia informacija, išmanusis turės 6,8 colių įstrižainės LCD ekraną su vandens lašo formos išpjova viršutinėje dalyje. „Galaxy A14“ turėtų būti aprūpintas Full HD+ raiška. Įrenginio nugarėlėje rasime tris kameras, kurių išdėstymas bus toks pats kaip ir praėjusiais metais debiutavusio „Galaxy A13“ modelio. Jau aišku, kad pagrindinė kamera turės 50 MP objektyvą.

Skelbiama, jog „Samsung Galaxy A14“ veiks su „Exynos“ procesoriumi, tačiau tikslus lusto modelis nėra minimas. Išmanusis telefonas taip pat turės 5000 mAh talpos bateriją, kuri palaikys 15W greitąjį įkrovimą.

1 komentarų

DzoSHUA

Kada kas pagamins normalu vidutinio ar net mažesnio dydžio telefa?
Ne visi žoliniai, ne visiems dreba rankos!
Uzknisa tie didžiai, suprantu, jie kiaunėms kaip rankinukas, padeda saugiau jaustis, bet vyrams to nereikia.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas