„Asus“ jau ruošia naujus žaidimams skirtus flagmanus: aiškėja, ką pasiūlys naujasis „ROG Phone 7D“ modelis

Tomas Eidukevičius

2023-03-11, 07:25 (atnaujinta 2023-03-24, 00:08)

0 komentarų

2022 metų rugsėjo pabaigoje „Asus“ pristatė naujuosius „ROG Phone 6D“ serijos išmaniuosius telefonus. Nuo šio pristatymo praėjo mažiau nei šeši mėnesiai, o dabar pasirodė ir pirmieji gandai, kurie yra susiję su šios linijos atnaujinimu.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Asus“ jau ruošia naujus žaidimams skirtus flagmanus: aiškėja, ką pasiūlys naujasis „ROG Phone 7D“ modelis

Prieš keletą dienų, internete pasirodė pirmoji informacija apie būsimąjį „Asus ROG Phone 7D“ išmanųjį telefoną. Įrenginys buvo aptiktas „Geekbench 6“ duomenų bazėje, o čia jis pažymėtas „AI2205_D“ modelio numeriu.

Kaip galima matyti iš žemiau esančios nuotraukos, išmanusis telefonas surinko 2012 taškų vieno branduolio testuose, o kelių branduolių testavimo metu pelnė 5697 taškus. Nuotraukoje galima matyti, jog „ROG Phone 7D“ veikia su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2“ procesoriumi bei turi 16 GB operatyviosios (RAM) atminties, o telefone įdiegta „Android 13“ operacinės sistemos versija.

Dar praėjusį mėnesį buvo pasirodę pranešimų, jog „Asus“ ruošia tris šios serijos įrenginius – tai „ROG Phone 7“, „ROG Phone 7D“, o taip pat ir „ROG Phone 7 Ultimate“. Neoficialiais duomenimis, visi trys modeliai pasiūlys AMOLED ekranus su 165 Hz atsinaujinimo dažniu bei turės „Snapdragon 8 Gen 2“ procesorius.

Deja, tačiau kol kas nėra žinoma kada „Asus“ ketina pristatyti šias naujienas. Žvelgiant į ankstesnių metų praktiką, tikėtina, jog „ROG Phone 7D“ bei kiti modeliai galėtų debiutuoti trečio metų ketvirčio metu, kas reikštų – liepos – rugsėjo mėnesius. Priminsime, jog „ROG Phone 6D“ buvo pristatyta praėjusių metų rugsėjį.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas