„Asus“ jau ruošia naujus žaidimams skirtus flagmanus: aiškėja, ką pasiūlys naujasis „ROG Phone 7D“ modelis

Arnas Balčiūnas

2023-03-11, 07:25 (atnaujinta 2023-03-24, 00:08)

0 komentarų

2022 metų rugsėjo pabaigoje „Asus“ pristatė naujuosius „ROG Phone 6D“ serijos išmaniuosius telefonus. Nuo šio pristatymo praėjo mažiau nei šeši mėnesiai, o dabar pasirodė ir pirmieji gandai, kurie yra susiję su šios linijos atnaujinimu.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Asus“ jau ruošia naujus žaidimams skirtus flagmanus: aiškėja, ką pasiūlys naujasis „ROG Phone 7D“ modelis

Prieš keletą dienų, internete pasirodė pirmoji informacija apie būsimąjį „Asus ROG Phone 7D“ išmanųjį telefoną. Įrenginys buvo aptiktas „Geekbench 6“ duomenų bazėje, o čia jis pažymėtas „AI2205_D“ modelio numeriu.

Kaip galima matyti iš žemiau esančios nuotraukos, išmanusis telefonas surinko 2012 taškų vieno branduolio testuose, o kelių branduolių testavimo metu pelnė 5697 taškus. Nuotraukoje galima matyti, jog „ROG Phone 7D“ veikia su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2“ procesoriumi bei turi 16 GB operatyviosios (RAM) atminties, o telefone įdiegta „Android 13“ operacinės sistemos versija.

Dar praėjusį mėnesį buvo pasirodę pranešimų, jog „Asus“ ruošia tris šios serijos įrenginius – tai „ROG Phone 7“, „ROG Phone 7D“, o taip pat ir „ROG Phone 7 Ultimate“. Neoficialiais duomenimis, visi trys modeliai pasiūlys AMOLED ekranus su 165 Hz atsinaujinimo dažniu bei turės „Snapdragon 8 Gen 2“ procesorius.

Deja, tačiau kol kas nėra žinoma kada „Asus“ ketina pristatyti šias naujienas. Žvelgiant į ankstesnių metų praktiką, tikėtina, jog „ROG Phone 7D“ bei kiti modeliai galėtų debiutuoti trečio metų ketvirčio metu, kas reikštų – liepos – rugsėjo mėnesius. Priminsime, jog „ROG Phone 6D“ buvo pristatyta praėjusių metų rugsėjį.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas