„Asus“ pristatė geriausius šių metų telefonus? Oficialiai debiutavo „ROG Phone 7“ serijos flagmanai, kurie žada tikrą revoliuciją

Tomas Eidukevičius

2023-04-14, 07:46

0 komentarų

Kalbos apie naujus „Asus“ išmaniuosius internete sklandė jau kuris laikas, o vakar pagaliau įvyko ir oficialus pristatymas. Panašu, kad kompanijos vadovai nusitaikė į geriausio šių metų įrenginių titulą.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Asus“ pristatė geriausius šių metų telefonus? Oficialiai debiutavo „ROG Phone 7“ serijos flagmanai, kurie žada tikrą revoliuciją

Kaip ir buvo tikėtasi, vakar, ketvirtadienį, įvyko naujųjų „Asus ROG Phone 7“ serijos išmaniųjų telefonų pristatymas. Kompanijos vadovai pademonstravo „ROG Phone 7“, o taip pat ir „ROG Phone 7 Ultimate“. Kaip ir priklauso flagmanams, abu jie veiks su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2“ procesoriais.

Abu išmanieji telefonai yra kone identiški. „ROG Phone 7“ serijos flagmanai pasiūlys iki 16 GB LPDDR5X operatyviosios (RAM) bei iki 512 GB vidinės atminties, kur naudojami UFS 4.0 lustai. Tačiau „Asus ROG Phone 7 Ultimate“ turės vieną išskirtinę savybę – tai „AeroActive“ angą.

Pastarasis sprendimas skirtas tam, jog pagerinti išmaniojo telefono aušinimą. „ROG Phone 7 Ultimate“ nugarėlėje esanti anga gali atsiverti tam, kad šviežias oras patektų tiesiai į garų aušinimo sistemą. Skelbiama, kad čia naudojama „GameCool7“ aušinimo sistema dabar yra ir didesnė, ir geresnė – ji turi boro nitrido sluoksnį, dvigubus grafito lakštus, kurių bendras plotas yra 16 000 mm², leidžiančius 10 proc. pagerinti šiluminį efektyvumą.

Skelbiama, jog „AeroActive“ sprendimas bus aktyvuojamas tuomet, kai prie įrenginio primontuojamas „AeroActive Cooler 7“ modulis, kuris atkeliauja kartu su „ROG Phone 7 Ultimate“ įrenginiu. „Asus“ pasidalino ir palyginimu, jog būtų galima suprasti kokius privalumus suteiks visi šie sprendimai.

Kalbant apie pačius telefonus, naujieji „Asus ROG Phone 7“ serijos išmanieji turės 6,78 colių įstrižainės AMOLED ekranus su Full HD+ raiška, o maksimalus ryškumas sieks 1 500 nitus. Čia rasime ir 165 Hz ekrano atsinaujinimo dažnį. Abu įrenginiai taip pat turės ir 32 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą asmenukių kamerą.

Abu išmanieji veiks su 6 000 mAh talpos baterijomis, kurios yra padalintos į dvi dalis po 3 000 mAh. „Asus ROG Phone 7“ palaikys 65W greitojo įkrovimo galimybę. Telefonų nugarėlėje rasime ir tris kameras, o pagrindinė jų turės 50 MP raiškos vaizdo jutiklį.

„Asus ROG Phone 7“ nugarėlėje taip apt rasime ir 13 MP plataus kampo kamerą bei 5 MP makro sensorių. Standartinis modelis bus prieinamas juodos arba baltos spalvų, o „Ultimate“ variantas bus parduodamas baltos spalvos ir taip pat turės nedidelį ekraną nugarėlėje.

Skelbiama, jog standartinis „Asus ROG Phone 7“ išmanusis telefonas kainuos nuo 999 eurų, o „Ultimate“ modelis bus parduodamas už 1 399 eurus.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas