„Asus“ ruošiasi naujų flagmanų pristatymui: pasirodė pirmoji „ROG Phone 8“ nuotrauka, atskleidžia tam tikrus pasikeitimus

Arnas Balčiūnas

2023-12-08, 15:49

0 komentarų

Taivane įsikūrusi technologijų kompanija „Asus“ kasmet pristato bent keletą žaidimams skirtų išmaniųjų telefonų. Ne išimtis ir 2023 metai, kuomet buvo pademonstruotas ne vienas „ROG Phone“ serijos įrenginys. Ir gamintojas jau ruošiasi 2024 metams.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Asus“ ruošiasi naujų flagmanų pristatymui: pasirodė pirmoji „ROG Phone 8“ nuotrauka, atskleidžia tam tikrus pasikeitimus

„Asus“ jau kuris laikas ruošiasi naujojo „ROG Phone 8“ pristatymui, o dabar pasirodė ir pirmoji oficiali nuotrauka, kuri atskleidžia keletą naujojo išmaniojo telefono savybių. Akivaizdu, jog naujasis „ROG Phone 8“ turės kiek kitokį nugarėlės dizainą nei ankstesni šios linijos modeliai.

Kaip galima matyti iš nuotraukos, „Asus ROG Phone 8“ nugarėlėje rasime penkiakampio formos kamerų iškilimą su trimis objektyvais bei LED blykste. Nesunku pastebėti ir šoninėje briaunoje įmontuotą USB-C įkrovimo lizdą, ką matėme ir ankstesniuose „ROG Phone“ serijos išmaniuose telefonuose.

Deja, tačiau kol kas išlieka neaišku, kada gali debiutuoti naujieji „Asus“ flagmanai. Tikėtina, jog gamintojas ketina pristatyti bent du modelius – tai „ROG Phone 8“, o taip pat ir „ROG Phone 8 Ultimate“, kuris neseniai buvo aptiktas ir „Geekbench“ duomenų bazėje. Tai atskleidė, jog išmanusis veiks su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3“ procesoriumi bei turės 24 GB operatyviosios (RAM) atminties.

Jau žinoma ir tai, jog „ROG Phone 8“ serijos įrenginiai turėtų palaikyti 65W greitojo įkrovimo galimybę. Neoficialiais duomenimis, šios linijos modeliai gali debiutuoti jau sausio mėnesį.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas