„Asus“ sureagavo į pasklidusius gandus: prakalbo apie „Zenfone“ serijos telefonų likimą, kompaktiškų įrenginių gerbėjams tai patiks

Lukas Snarskis

2023-08-29, 09:47

0 komentarų

Taivano kompanija „Asus“ dar visai neseniai pristatė naujus „ROG“ serijos išmaniuosius telefonus, o šiemet debiutavo ir „Zenfone 10“ kompaktiškas flagmanas.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Asus“ sureagavo į pasklidusius gandus: prakalbo apie „Zenfone“ serijos telefonų likimą, kompaktiškų įrenginių gerbėjams tai patiks

„Asus“ yra viena iš nedaugelio bendrovių, kuri vis dar kuria kompaktiškus telefonus. Prieš keletą dienų internete pasirodė pranešimų, jog gamintojas ketina nutraukti „Zenfone“ serijos įrenginių gamybą. Taivano žiniasklaidos teigimu, bendrovė vykdo restruktūrizaciją, o visus darbuotojus ketina perkelti į „ROG“ skyrių.

Kaip bebūtų, šiandien tokias kalbas „Asus“ atstovai paneigė. Taivano bendrovės atstovai išplatino pranešimą spaudai, kuriame patikino, jog tokios kalbos neatitinka realybės ir kompanija toliau ketina turėti dvi išmaniųjų telefonų serijas – tai „ROG“ bei „Zenfone“.

„Norėtume atkreipti dėmesį į gandus, kad „Asus Zenfone 10“ bus paskutinė serijos karta ir „Zenfone“ produktų serija bus nutraukta. Tai netiesa. Mes ir toliau tęsime savo dvi pagrindines telefonų verslo produktų serijas – „ROG Phone“ ir „Zenfone“. „Asus“ yra tvirtai įsipareigojusi savo išmaniųjų telefonų verslui ir klientams. Daugiau informacijos rasite mūsų antrojo ketvirčio pelno ataskaitoje. Likite su mumis ir laukite mūsų 2024 metų produktų serijų pristatymų“, – teigiama bendrovės išplatintame pranešime.

Priminsime, jog dar birželio mėnesį „Asus“ pristatė naująjį „Zenfone 10“, kuris pasiūlys ne tik galingas specifikacijas, bet ir išsiskirs savo dydžiu. Naujasis „Zenfone 10“ aprūpintas 5,9 colių įstrižainės AMOLED ekranu su Full HD+ raiška, o taip pat ir 144 Hz atsinaujinimo dažniu.

Išmanusis telefonas veiks su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2“ procesoriumi bei turės iki 16 GB operatyviosios (RAM) bei iki 512 GB vidinės atminties. „Asus“ naujienos veikimą palaikys 4 300 mAh talpos baterija, o čia rasime ne tik 30W įkrovimo galimybę, bet ir belaidį įkrovimą. Priešingai nei „Zenfone 9“ modelyje, čia bus naudojamas 15W Qi belaidžio įkrovimo sprendimas.

„Asus Zenfone 10“ nugarėlėje rasime dvi kameras, o pagrindinė jų naudos 50 MP raiškos vaizdo jutiklį, kurio dydis sieks 1/1.56 colio. Pagrindinė kamera pasiūlys ir 6 ašių „Hybrid Gimbal“ stabilizaciją. Išmaniojo telefono nugarėlėje rasime ir 12 MP plataus kampo objektyvą, o priekinėje telefono dalyje – 32 MP asmenukių kamera.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas