Ateitis jau čia: vakar debiutavęs telefonas įkraunamas greičiau, nei spėsite išgerti kavos

Dainius Martinkus

2021-03-06, 10:40 (atnaujinta 2021-04-27, 00:45)

0 komentarų
Ateitis jau čia: vakar debiutavęs telefonas įkraunamas greičiau, nei spėsite išgerti kavos

Vakar rašėme apie visai neseniai pristatytus „ZTE“ kompanijos telefonus „RedMagic 6“ ir „RedMagic 6 Pro“ (straipsnį rasite čia). Abu jie išskirtinai skirti tik žaidėjams. Vienas įspūdingiausių šių išmaniųjų parametrų yra itin greitas įkrovimas - standartinis „RedMagic 6“ pasižymi 65W galia, o „RedMagic 6 Pro“ - išsižioti verčiančiais 120W. „ZTE“ teigia, kad nuo 0% iki 100% pastarojo modelio bateriją įkrausite per 17 minučių. Kitaip tariant, per tiek laiko net pusryčių nespėsite suvalgyti, o akumuliatorius jau bus visiškai įkrautas. Internete jau pasirodė realūs telefono įkrovos bandymai, o rezultatai stebina.

Vaizdo įraše matyti, kad „Red Magic 6 Pro” baterijos įkrova siekia vos 3%. Įkrovimo proceso metu rezultatai jau matyti po pirmųjų 10 sekundžių, o po minutės akumuliatoriaus įkrova jau siekia 15%. Po 5 minučių baterijos prisipildo net iki 56%, na, o prabėgus dar 7 minutėms baterija tampa visiškai įkrauta. Visas krovimo ciklas nuo 3% iki 100 % truko tik 12 minučių, kitaip tariant, su kolegomis per pietų pertrauka net kavos nespėtumėt išgerti, o jūsų telefonas jau būtų vėl pasiruošęs kibti į darbus. Tos greitas įkrovimas pasiekiamas naudojant naujos kartos 120W GaN (Galio Nitrito) įkroviklį, kuris pasižymi mažesniu dyžiu nei įprastini gaminiai ir, žinoma, didesniu našumu.

Įdomu tik viena - kaip stipriai išmanusis kaista, vykstant tokiam beprotiškai greitam akumuliatoriaus pildymo procesui.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas