Atsiskyrimas nuo „Huawei“ duoda akivaizdžios naudos: „Honor“ patvirtino partnerystę su JAV milžinais

Lukas Snarskis

2021-01-23, 16:20 (atnaujinta 2022-12-04, 11:44)

1 komentaras
Atsiskyrimas nuo „Huawei“ duoda akivaizdžios naudos: „Honor“ patvirtino partnerystę su JAV milžinais

Kinijos kompanija „Honor“ jau pristatė pirmąjį savo išmanųjį telefoną, po atsiskyrimo nuo „Huawei“. Plačiau apie naująjį „V40 5G“ galite skaityti čia, o dabar aiškėja ir daugiau naujienų iš „Honor“ stovyklos.

Kaip skelbia kompanijos vadovas George‘as Zhao, „Honor“ jau sudarė bendradarbiavimo sutartis su didžiaisiais mobiliųjų procesorių gamintojais – tai „MediaTek“ ir „Qualcomm“. Negana to, bendrovė bendradarbiaus su AMD, „Intel“, „Micron“, „Microsoft“, „Samsung“, „SK Hynix“ ir „Sony“, skelbia „Reuters“.

Nepriklausoma tapusios įmonės vadovas atskleidė, kad pastarieji penki mėnesiai buvo itin sudėtingi jo kompanijai, tačiau, tuo pačiu, ir itin prasmingi. Nesunku pastebėti, jog atsiskyrimas nuo „Huawei“ išties yra naudingas šiai bendrovei, o tai puikiausiai iliustruoja naujasis jų produktas. Kaip žinia, naujasis „Honor V40 5G“ palaikys „Google“ paslaugų paketą, kas būtų buvę neįmanoma prieš atsiskyrimą.

Primename, kad „Honor“ įkūrėjas nori, kad jo kompanija taptų didžiausiu „Huawei“ konkurentu po judviejų „skyrybų“, ir sako, kad esamus „Honor“ darbuotojus turėtų motyvuoti noras aplenkti buvusią motininę įmonę. Tačiau to teks palaukti dar kuris laikas, „Honor“ išmaniųjų telefonų pardavimai trečiajame šių metų ketvirtyje sudarė tik apie 26 proc. visų „Huawei“ gautų pajamų.

Verta paminėti ir didžiules „Honor“ ambicijas. Bendrovės vadovų 2021 metų planuose – parduoti 100 mln. išmaniųjų telefonų. Tokia informacija dar gruodį pasidalino verslų naujienų portalas „Nikkei Asia“. Jeigu kinams pavyktų įgyvendinti tokius ambicingus planus – tai reikštų, kad šių metų pardavimai turi išaugti bent 40 proc., lyginant su tuo kas buvo pasiekta šiemet.

Dar įdomiau atrodo tai, jog „Honor“ planai gerokai viršija tai ko tikisi buvusi motininė kompanija. „Huawei“ kitąmet planuoja parduoti tik 60 mln. išmaniųjų telefonų, kas, akivaizdu, yra gerokai mažiau. Tokie „Honor“ lūkesčiai puikiai iliustruoja ryžtingą nusiteikimą, tačiau reikėtų nepamiršti, kad šioje situacijoje viskas priklauso ne tik nuo jų pačių.

1 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas