Balandį debiutuos įspūdingas „Realme“ telefonas: naudos visiškai naują ekraną, kurio savybės privers išsižioti net ir visko mačiusius

Lukas Snarskis

2024-03-26, 09:00

0 komentarų

Kinijos kompanija „Realme“ kasmet pristato gausybę išmaniųjų telefonų, o kalbos apie jų naujus produktus sklando kone nuolatos. Bendrovė itin dažnai pristato naujus įrenginius ir dabar ruošiasi nustebinti visus.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Balandį debiutuos įspūdingas „Realme“ telefonas: naudos visiškai naują ekraną, kurio savybės privers išsižioti net ir visko mačiusius

Antroje praėjusių metų pusėje „Realme“ pristatė „GT Neo 5“ serijos flagmanus, o jau visai netrukus turėtų debiutuoti ir naujieji „Realme GT Neo 6“ serijos įrenginiai. Dabar aiškėja, jog šioje serijoje bus bent trys modeliai, o vienas iš jų – „GT Neo 6 SE“.

Naujasis „Realme GT Neo 6 SE“ turėtų debiutuoti jau balandžio mėnesį, o šis išmanusis telefonas bus aprūpintas ne tik „Qualcomm Snapdragon 7+ Gen 3“ mikroschemų rinkiniu, bet ir įspūdingu ekranu. „Realme“ neseniai pristatė naują panelę, kuri sukurta su BOE.

„Realme“ ir BOE sukurta ekrano panelė pasižymi didžiuliu 6 000 nitų ryškumu, o taip pat patobulinta akių apsauga, jautrumu liečiant ir pan. Toks maksimalus lokalus ryškumas yra didžiausias rinkoje. Rankinio būdu nustatytas ryškumas sieks iki 1 000 nitų.

Naujasis ekranas taip pat palaiko žaidimams skirtą „Super HDR“ funkciją, kuri, kaip teigiama, užtikrina puikią žaidimų patirtį, išplėstus dinaminius diapazonus ir nuostabius šviesos bei šešėlių efektus. Kaip jau minėjome, ši panelė sukurta atsižvelgiant į naudotojų akių sveikatą.

Kinijos bendrovių sukurtas ekranas palaiko naują „3+1 Pulse“ mažo mirgėjimo dažnio, 2160 Hz aukšto dažnio PWM užtamsinimo ir aparatūros lygio mažo mėlynosios šviesos kiekio galimybes. Papildomos funkcijos apima adaptyvųjį ekraną, miego režimą ir popierinę akių apsaugą, mažinančią akių įtampą.

Be to, ekrane naudojama pirmaujanti pramonėje 8T LTPO technologija, kuri užtikrina sklandesnį atnaujinimo dažnio perėjimą, mažesnį energijos suvartojimą ir greitesnį ekrano atsaką. „Realme“ atstovų teigimu, skydelio atnaujinimo dažnis svyruoja nuo 0,5 iki 120 Hz.

Kaip jau minėjome, naujasis ekranas bus panaudotas „GT Neo 6 SE“ modelyje, kurio debiuto laukiama jau balandžio mėnesį. Šio telefono veikimą palaikys 5 500 mAh talpos baterija su greituoju įkrovimu. Veikiausiai čia rasime 64W greito įkrovimo technologiją.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas