Balandį turėtumėme sulaukti naujojo „Realme GT Neo 5 SE“: paaiškėjo pagrindinės specifikacijos, naudos naująjį „Qualcomm“ procesorių

Lukas Snarskis

2023-03-13, 09:00

0 komentarų

Kinijos kompanija „Realme“, kuri priklauso „Oppo“ bendrovei, į išmaniųjų telefonų rinką įsiveržė lyg viesulas. Vos per keletą metų šis gamintojas įsitvirtino rinkoje ir dabar yra puikiai žinomas daugeliui. Jeigu šio gamintojo dar kas nors ir nežinojo – tai dabar tikrai žinos visi.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Balandį turėtumėme sulaukti naujojo „Realme GT Neo 5 SE“: paaiškėjo pagrindinės specifikacijos, naudos naująjį „Qualcomm“ procesorių

Dar visai neseniai, „Realme“ pristatė „Realme GT Neo 5“ išmanųjį telefoną, kuris turės dvi skirtingas versijas, o taip pat išsiskiria ir panaudotais dizaino sprendimais. Žinoma, karščiausia naujiena – net 240W greitasis įkrovimas, ko dar nėra pasiūlęs joks kitas telefonų gamintojas. Tačiau dabar ruošiamas ir pigesnis šios serijos įrenginys.

Internete pasirodė pirmieji pranešimai apie naująjį „Realme GT Neo 5 SE“ išmanųjį telefoną, kuris turėtų debiutuoti jau balandžio mėnesį. Pranešama, kad tai gali būti pirmasis įrenginys, kuris veiks su neseniai išleistu „Qualcomm Snapdragon 7+ Gen 1“ procesoriumi. Aiškėja ir daugiau šio modelio specifikacijų.

Skelbiama, jog naujasis „Realme GT Neo 5 SE“ pasiūlys 6,74 colių įstrižainės OLED ekraną su 1.5K raiška bei 144 Hz atsinaujinimo dažniu. Išmanusis telefonas bus aprūpintas aliuminio lydinio korpusu, o jo nugarėlė ir ekranas bus apsaugoti „Gorilla Glass“ apsauginiu stiklu.

Kaip jau minėjome, šis įrenginys turėtų veikti su „Snapdragon + Gen 1“ procesoriumi bei naudos LPDDR5 operatyviosios (RAM) bei UFS 3.1 talpyklas. „GT Neo 5 SE“ modelio veikimą palaikys 5 500 mAh talpos baterija su 100W greituoju įkrovimu. Priekinėje telefono dalyje – 16 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera.

Naujasis „Realme GT Neo 5 SE“ nugarėlėje turės dvi arba tris kameras. Pranešama, jog pagrindinė jų pasižymės 64 MP raiškos vaizdo jutikliu, o greta rasime 8 MP plataus kampo objektyvą. Trečioji kamera – 2 MP makro sensorius, tačiau kai kurių šaltinių teigimu, šios kameros gali ir nebūti.

Kaip jau minėjome, išmanusis telefonas turėtų būti pristatytas balandžio mėnesį, o pigiausias naujojo „Realme GT Neo 5 SE“ variantas turėtų kainuoti nuo 245 eurų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas