Balandžio pradžioje – naujo „OnePlus“ telefono pristatymas: paaiškėjo pagrindinės „Nord CE 3 Lite 5G“ modelio specifikacijos

Lukas Snarskis

2023-03-26, 11:02

0 komentarų

Kinijos bendrovė „OnePlus“ per pastaruosius metus gerokai išplėtė savo išmaniųjų telefonų asortimentą, skirdama nemažą dėmesį ir pigesnius įrenginius besirenkančiai pirkėjų grupei. „Nord“ serija nemažai dėmesio susilaukia visame pasaulyje, o dabar artėja ir dar vieno modelio pristatymas.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Balandžio pradžioje – naujo „OnePlus“ telefono pristatymas: paaiškėjo pagrindinės „Nord CE 3 Lite 5G“ modelio specifikacijos

Balandžio 4 dieną turėtų įvykti „OnePlus“ spaudos konferencija, kurios metu debiutuos ne tik naujieji „Nord Buds 2“ belaidžiai ausinukai, bet ir naujas išmanusis telefonas. Kompanijos vadovai ketina pristatyti naująjį „OnePlus Nord CE 3 Lite 5G“ modelį, o dabar aiškėja ir pagrindinės šio įrenginio specifikacijos.

Remiantis naujausia informacija, „Nord CE 3 Lite 5G“ variantas turėtų pasižymėti 6,7 colių įstrižainės LCD ekranu su Full HD+ raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Išmaniojo telefono veikimu rūpinsis „Qualcomm Snapdragon 695“ procesorius su bent 8 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties, kurią bus galima praplėsti ir atminties kortele.

„OnePlus“ šį išmanųjį ketina aprūpinta 108 MP raiškos vaizdo jutikliu, kuris būtų naudojamas pagrindinėje kameroje. „Nord CE 3 Lite 5G“ nugarėlėje taip pat rasime du 2 MP raiškos sensorius – vienas jų bus makro, o kitas – gylio. Skelbiama, jog priekinėje įrenginio dalyje bus įmontuota 16 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera. Telefono veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 67W greituoju įkrovimu.

Pranešama, jog naujasis „OnePlus Nord CE 3 Lite 5G“ taip pat turės „Bluetooth 5.1“ ir NFC palaikymą, o pirkėjus šis išmanusis pasieks su „Android 13“ operacinės sistemos versija. Deja, tačiau nėra žinoma kiek kainuotų šis modelis, tačiau jo pristatymas jau ne už kalnų, o tuomet ir paaiškės visos jo specifikacijos.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas