Barselonoje pademonstruotas dar nematytas sprendimas: „Motorola“ sukūrė koncepcinį telefoną, kuris aprūpintas išskirtiniu ekranu

Išmaniųjų telefonų gamintojai jau ne vienerius metus tobulina sulenkiamų ekranų technologijas ir sprendimus. Pastaruoju metu daugėja ir koncepcinių modelių, kurie gali pasiūlyti slankiojančius ekranus, o pirmieji tokie bandymai buvo pademonstruot dar 2019 metais.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Barselonoje pademonstruotas dar nematytas sprendimas: „Motorola“ sukūrė koncepcinį telefoną, kuris aprūpintas išskirtiniu ekranu

Barselonoje prasidėjusioje „Mobile World Congress“ mobilių technologijų parodoje slankiojančiu ekranu aprūpintą telefoną pademonstravo ir „Motorola“. „Motorola Rizr“ išmaniojo telefono prototipą galėjo apžiūrėti „Android Authority“ žurnalistai, kurie pasidalino trumpu vaizdo įrašu apie šį įrenginį.

Visi ankstesni įrenginiai, kurie naudojo slankiojančio ekrano technologijas, galėdavo išsiplėsti arba susiaurėti į šonus, tačiau „Motorola“ prototipas yra kitoks. Kaip galite matyti iš tekste pateikiamo vaizdo įrašo, „Rizr“ modelis turi ekraną, kuris gali prasiplėsti arba susiaurėti iš apačios į viršų.

Skelbiama, jog šis „Motorola“ išmanusis telefonas yra su 5 colių įstrižainės POLED ekranu, kuris gali išsiplėsti iki 6,5 colių įstrižainės. Toks įrenginys turėtų palikti teigiamą įspūdį tiems, kurie nori turėti nedidelį telefoną, tačiau esant poreikiui galėtų išplėsti jo ekraną, kas pagerintų vaizdo turinio peržiūrėjimo patirtį. Įdomu tai, jog prailgėjanti dalis nėra paslepiama nugarėlėje, o išlieka matoma.

Beno Woodo nuotr. / „Twitter“

Nugarėlėje esanti ekrano dalis, kuri vėliau gali užimti vietą priekinėje dalyje, naudojama kaip pranešimų ekranas. Tai leidžia matyti datą, orus ar informaciją apie naujausius pranešimus. Žinoma, tai yra koncepcinis modelis, todėl tikėtis jo debiuto rinkoje yra ganėtinai sudėtinga.

Kaip bebūtų, akivaizdu, jog daugelis kompanijų dirba ties panašiomis technologijomis, kurios pirmąsyk debiutavo dar 2019 metais. Kaip jūs vertinate tokį „Motorola“ sprendimą?

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas