Barselonoje pristatyti du nauji TCL išmanieji telefonai: kompanijos vadovai pademonstravo du pigius įrenginius su skirtingomis specifikacijomis, tačiau už tokią pačią kainą

Lukas Snarskis

2024-02-28, 17:11

0 komentarų

Barselonoje prasidėjo kasmetinė „Mobile World Congress“ technologijų paroda, kurios metu kompanijos pristato naujausius savo produktus. Jau pirmąją dieną buvo galima išvysti gausybę naujienų, o itin aktyviai reiškiasi išmaniųjų telefonų gamintojai.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Barselonoje pristatyti du nauji TCL išmanieji telefonai: kompanijos vadovai pademonstravo du pigius įrenginius su skirtingomis specifikacijomis, tačiau už tokią pačią kainą

Bendrovė TCL visuomet naudojasi proga pristatyti naujausius savo produktus kasmetinėje „Mobile World Congress“ parodoje. Ne išimtis ir 2024 metai. Kompanijos atstovai pristatė du naujus išmaniuosius telefonus – tai „TCL 50 SE“ ir „TCL 50 5G“.

Naujasis „TCL 50 SE“ aprūpintas 6,78 colių įstrižainės IPS LCD ekranu su Full HD+ raiška bei 90 Hz atsinaujinimo dažniu. Išmanusis telefonas veiks su „MediaTek Helio G88“ procesoriumi bei turės 4 GB arba 6 GB operatyviosios (RAM) ir atitinkamai 128 GB arba 256 GB vidinės atminties.

Įrenginio nugarėlėje rasime 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą, o taip pat ir 2 MP makro objektyvą. Priekinėje „TCL 50 SE“ dalyje – 8 MP asmenukių kamera.

Išmaniojo telefono veikimą palaikys 5 010 mAh talpos baterija su 33W įkrovimo galimybe. Gamintojo teigimu, per 30 minučių bus galima įkrauti 50 proc. baterijos. Verta paminėti ir tai, jog „TCL 50 SE“ turi atminties kortelių lizdą, kas leis praplėsti vidinę talpyklą iki 2 TB.

Kalbant apie „TC 50 5G“ modelį, šis išmanusis turės 6,6 colių įstrižainės IPS ekraną su HD+ raiška ir 90 Hz atsinaujinimo dažniu. Įrenginys veiks su „MediaTek MT6835“ procesoriumi bei turės 4 GB arba 6 GB operatyviosios (RAM) ir atitinkamai 128 GB arba 256 GB vidinės atminties.

Išmaniojo nugarėlėje rasime dvi kameras – tai 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą ir 5 MP makro objektyvą. Priekinėje įrenginio dalyje - 8 MP asmenukių kamera.

Naujasis „TCL 50 5G“ taip pat turės 5 010 mAh talpos bateriją, tačiau tik su 18W įkrovimo galimybe. Abu šie išmanieji telefonai veiks su „Android 14“ operacinės sistemos versija.

Pranešama, jog abu įrenginiai bus parduodami už tokią pačią kainą – 149 eurus. Ar TCL naujienos bus prieinamos Lietuvoje – nėra žinoma.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas