„Bitės“ klientai sulaukė netikėtos šventinės dovanos: bendrovė informavo apie planuojamus pokyčius, kurie įsiutino daugelį, sužinokite kas vyksta

Lukas Snarskis

2023-12-30, 07:16

11 komentarai (-ų)

Telekomunikacijų bendrovė „Bitė Lietuva“ paruošė savo klientams šventinę dovaną, kuri sukėlė tikrą diskusijų audrą socialiniuose tinkluose. Pastarosiomis dienomis šios kompanijos ryšio paslaugomis besinaudojantys klientai gavo laiškus, kuriuose informuojama apie augančias paslaugų kainas.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Bitės“ klientai sulaukė netikėtos šventinės dovanos: bendrovė informavo apie planuojamus pokyčius, kurie įsiutino daugelį, sužinokite kas vyksta

Įvairiose socialinio tinklo „Facebook“ grupėse ir puslapiuose internautai dalinasi nuotraukomis, kuriose – gautas laiškas iš telekomunikacijų bendrovės „Bitės“. Jame informuojama, jog nuo 2024 metų vasario 1 dienos keisis bendrosios paslaugų teikimo sąlygos ir kainynas.

Laiške, kurį matė ir Telefonai.eu redakcija, teigiama, jog „Bitė“ šiuo metu vykdo didžiausią investicinę programą, skirtą paslaugų kokybei gerinti. „Jau kelerius metus į naujos kartos 5G tinklo statybą bei jau turimų tinklų modernizavimą investuojame 100 mln. eurų. Ir toliau investuosime į jums teikiamų paslaugų kokybės gerinimą“, - teigiama „Bitės“ klientų gaunamuose laiškuose.

Tačiau gražius „Bitės“ atstovų pažadus netrukus pakeičia naujienos, kurios nepatinka daugeliui – tuomet informuojama apie besikeičiančias sąlygas ir kainyną. Laiške informuojama, kad besinaudojantys skambučių paslauga, namų internetu, nešiojamuoju internetu ar „Bitės“ televizija namams „Go3“ – paslaugų plano kaina keisis po 1,88 Eur/mėn.

„Bitė“ informuoja ir apie kylančias mobiliojo parašo kainas. Šiuo metu tokios paslaugos kaina siekia 87 centus per mėnesį, tačiau nuo vasario 1 dienos kaina sieks jau 1,99 euro.

Ir nors daugelis tokias naujienas pasitiko neigiamai, tačiau įstatymai nedraudžia telekomunikacijų bendrovėms keisti galiojančių sutarties nuostatų. Tiesa, tokiu atveju klientai įgauna teisę nutraukti terminuotą sutartį ar sutartį kurioje numatytas minimalus naudojimosi paslaugomis laikotarpis anksčiau laiko be jokių papildomų išlaidų.

Apie tokią galimybę minima ir „Bitės“ klientus pasiekusiame laiške. Telekomunikacijų bendrovės klientai, norintys nutraukti sutartis, apie tai turi informuoti bendrovė. Pažymima ir tai, jog nutraukus sutartį iki 2024 metų sausio 31 dienos – jums nereikės grąžinti suteiktų nuolaidų.

Įsiutę klientai pasipiktino bendrovės veiksmais

Socialiniame tinkle „Facebook“ pastaruoju metu užvirė diskusijos apie „Bitės“ planus kelti savo paslaugų kainas. Įvairiausių komentarų galima rasti ne tik skirtingose grupėse, bet ir pačios „Bitės“ paskyroje. Vienas iš komentatorių piktinosi, jog „tarpušventis yra puikus metas klientams pakelti paslaugų įkainius“ ir tikino, kad tai yra savotiška naujametinė dovana.

Nemaža dalis internautų piktinosi ne tik keliamomis kainomis, bet ir prasta ryšio kokybė. Tiesa, nors daugelis komentatorių ir skelbia apie planus pereiti pas kitą ryšio operatorių, tačiau ne visi komentarai yra neigiami. Kai kurie pastebi, jog kainų kėlimas nėra labai didelis ir dėl tokio pokyčio atsisakyti „Bitės“ paslaugų neketina.

11 komentarų

Jonas

Puiki proga nutraukti sutarti nebereiks laukti kol ji pasibaigs. Pernai kai brangino trim numeriam nutraukiau sutarti. Dabar liko go3 ir viskas. Gal dar ir pasilikciau bet esu tikras kad po metu ir vel brangins. Nematau prasmes moket daugiau uz prastesni rysi ir letesni interneta nei kitu operatoriu .

Minde

Galiu patvirtinti ta pati, bite suletina rysi , arba isvis dingsta rysys, tai pat pakele kaina uz abonenta. Isejau i Telia jokio vargo, rysys labai geras jokiu apribojimu nieko. Aisku brangiau moku 3 eurais bet rysio kokybe tai uz bites 100% geresnis

Aly

Tegul bite nepamirsta kad bokstai su lynais. Ir panaudojus akumuliatorine bulgarke jie gali susvaigti ir suklupti

JustMy

Bite ne tik kainas kelia, bet ir lėtina internetą, kad pirktume 5G modemus ir keistume planus, sumažino iki 10 Mbps, pradėjau aiškintis kodėl sumažėjo 6-7 kartais, visą mėnesį aiškinausi, net prašiau atsiųsti oficialų laišką, viena iš pagrindinių priežaščių įvardijo, kad yra didelė bokšto apkrova, tada paprašiau paaiškinti raštu, kodėl net septintą ryte toks pat lėtas internetas, tada padarė nemokamai 5G iki naujų metų, tipo dovanėlė, nesuprantu ar čia man ar visai Lietuvai tokius dalykus išdarinėja ir ar tai teisėta?

Antanas

Bitė tiesiog šlykščiai elgesi su savo klientais.Esu daug metų Bitéje ir tūrių 3 įsipareigojimus,bet kai atėjau atsinaujinti įrangą pasiūlė riebų planą įrangą gerokai brangiau negu Samsung puslapyje.

Zydrunas

Jo tiesiog nuostabu,mano visi tel nr ir Tv Biteja,per mėnesį uz viska 15€ dasides,ir taip kiekvienas metais, ačiū jums Bite.

Klaudijus

Rašo, kad kaina "keisis po 1,88eur", bet nerašo į kurią pusę, kadangi esu optimistas, tai tikiu, kad mažės

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas