„Coca-Cola“ ženklu bus pažymėtas ir išmanusis telefonas: netrukus debiutuos išskirtinis modelis, sužinokite kuo jis ypatingas

Lukas Snarskis

2023-02-03, 12:07

0 komentarų

Technologijų kompanijos dažnai bendradarbiauja su kitais žinomais prekiniais ženklais tam, kad pasiūlytų išskirtinius produktus. Tokios kooperacijos sulaukia nemažo susidomėjimo, o tai leidžia pasiekti didesnius pardavimus bei populiarinti savo įrenginius.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Coca-Cola“ ženklu bus pažymėtas ir išmanusis telefonas: netrukus debiutuos išskirtinis modelis, sužinokite kuo jis ypatingas

Internete jau kuris laikas sklando kalbos apie „Coca-Cola“ vardu pažymėtą išmanųjį telefoną, o dabar jau žinoma ir oficiali informacija. Paaiškėjo, kad Kinijos bendrovė „Realme“ jau vasario 10 dieną ketiną pristatyti įrenginį, kuris bus papuoštas „Coca-Cola“ spalvomis bei logotipu. Jau žinoma, kad tai bus „Realme 10 Pro“ modelis, kuris išsiskirs atnaujintu dizainu.

„Cola“ naudojama raudona spalva suteikia pozityvumo, jaunatviškumo ir energijos jausmą“, teigiama „Realme“ pranešime. „Drąsiai pakeitus klasikinį bendrovės logotipą, apkarpytas „Coca-Cola“ logotipas suteikia naujos energijos išmaniojo telefono patirčiai. Matinis nugarėlės dizainas suteiks elegantišką šlifuoto aliuminio pojutį, o taip pat išliks atsparus įbrėžimams ir pirštų atspaudams.“

Pranešama, kad išmanusis telefonas bus pasiūlytas ne tik su klasikinėmis „Coca-Cola“ spalvomis bei logotipu nugarėlėje, tačiau dėžutėje turės ir specialius teminius aksesuarus. „Realme“ su įrenginiu pasiūlys specialius lipdukus, SIM kortelių adatėlę, o pirkėjai taip pat gaus ir nedidelį žaislą su gaiviųjų gėrimų bendrovės logotipu. Tiesa, šis „Realme 10 Pro“ variantas bus riboto leidimo, o iš viso bus pagaminti 6000 įrenginių.

Priminsime, kad „Realme 10 Pro“ pasižymi 6,72 colių įstrižainės LCD ekranu su 120 Hz atsinaujinimo dažniu, o viršutinėje dalyje – nedidelis apskritimas, kur įmontuota 16 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera. Išmanusis telefonas veiks su „Qualcomm Snapdragon 695“ procesoriumi bei turės 8 GB arba 12 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB vidinės atminties. „Realme“ pasiūlys ir atminties kortelių palaikymą, o įrenginio veikimą palaikys 5000 mAh talpos baterija su 33W greituoju įkrovimu. Telefone jau įdiegta ir „Android 13“ operacinės sistemos versija su „Realme UI 4.0“ vartotojo sąsaja.

„Realme 10 Pro“ nugarėlėje rasime dvigubą kamerą, o pagrindinė jų naudos 108 MP raiškos vaizdo jutiklį. Žemiau rasime 2 MP gylio sensorių. Verta paminėti, jog šis modelis taip pat turi šoninėje briaunoje įmontuotą pirštų antspaudų jutiklį, o taip pat yra aprūpintas stereo garsiakalbiais.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas