Dar nepristatytas „Realme GT Neo 6 SE“ modelis aptiktas „Geekbench“ platformoje: dar kartą patvirtintos pagrindinės savybės, pristatymas jau netrukus

Lukas Snarskis

2024-04-07, 09:00

0 komentarų

Antroje praėjusių metų pusėje „Realme“ pristatė „GT Neo 5“ serijos flagmanus, o jau visai netrukus turėtų debiutuoti ir naujieji „Realme GT Neo 6“ serijos įrenginiai. Dabar aiškėja, jog šioje serijoje bus bent trys modeliai, o vienas iš jų – „GT Neo 6 SE“.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Dar nepristatytas „Realme GT Neo 6 SE“ modelis aptiktas „Geekbench“ platformoje: dar kartą patvirtintos pagrindinės savybės, pristatymas jau netrukus

Naujasis „Realme GT Neo 6 SE“ turėtų debiutuoti jau kitą savaitę, o šis išmanusis telefonas bus aprūpintas ne tik „Qualcomm Snapdragon 7+ Gen 3“ mikroschemų rinkiniu, bet ir įspūdingu ekranu. Dabar aiškėja ir daugiau informacijos.

Dar nepristatytas „Realme“ išmanusis telefonas buvo aptiktas „Geekbench“ platformoje, kas dar kartą patvirtino, jog šis įrenginys naudos „Snapdragon 7+ Gen 3“ procesorių. Testavimo platformoje užfiksuotas modelis turėjo 16 GB operatyviosios (RAM) ir vieno branduolio testuose rinko 1 902, o kelių – 5 317 taškus.

Jau žinoma ir tai, jog „GT Neo 6 SE“ modelis naudos „Realme“ ir BOE sukurta ekrano panelė, kuri pasižymi didžiuliu 6 000 nitų ryškumu, o taip pat patobulinta akių apsauga, jautrumu liečiant ir pan. Toks maksimalus lokalus ryškumas yra didžiausias rinkoje. Rankinio būdu nustatytas ryškumas sieks iki 1 000 nitų.

„Realme GT Neo 6 SE“ bus aprūpintas 6,78 colių įstrižainės ekranu su 2 780 x 1 264 taškų raiška. Išmaniojo telefono veikimu rūpinsis naujasis „Qualcomm Snapdragon 7+ Gen 3“ procesorius, o jo veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 100W greituoju įkrovimu.

Išmaniojo telefono nugarėlėje rasime dvigubą LED blykstę, o taip pat ir dvi kameras. Pagrindinė jų naudos 50 MP raiškos vaizdo jutiklį su optiniu vaizdo stabilizavimu, o antrojo sensoriaus savybės kol kas nėra žinomos. Tikėtina, kad tai bus plataus kampo kamera, tačiau tokia informacija nėra patvirtinta.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas