Dar neregėtos galimybės vidutinės klasės telefonuose: naujieji „Nova 11“ serijos įrenginiai nustebins savo kamerų galimybėmis, pristatymas – jau netrukus

Kinijos technologijų kompanija „Huawei“ kovo pabaigoje surengė spaudos konferenciją, kurios metu buvo pristatyta daugybė naujų produktų – nuo išmaniųjų laikrodžių iki sulenkiamų telefonų ar belaidžių ausinukų.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Dar neregėtos galimybės vidutinės klasės telefonuose: naujieji „Nova 11“ serijos įrenginiai nustebins savo kamerų galimybėmis, pristatymas – jau netrukus

Tačiau tai dar ne viskas. Jau netrukus turėtų debiutuoti ir „Huawei Nova 11“ serijos išmanieji telefonai, o dabar aiškėja, jog jų turėtų būti trys – tai „Nova 11“, „Nova 11 Pro“ bei „Huawei Nova 11 Ultra“. Jau žinoma, jog šie įrenginiai bus pristatyti balandžio 17 dieną.

Šiandien paaiškėjo ir naujųjų „Huawei“ vidutiniokų specifikacijos. Standartinis „Nova 11“ serijos modelis bus aprūpintas 6,7 colių, o „Pro“ ir Ultra“ variantai – 6,78 colių įstrižainės OLED ekranais, kuriuos apsaugos „Kunlun“ apsauginis stiklas.

Visi trys modeliai turės net 60 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintas asmenukių kameras. „Huawei Nova 11 Pro“ ir „Ultra“ turės ir antrą kamerą priekinėje dalyje – tai 8 MP makro kamera.

„Huawei Nova 11“ serijos įrenginiai veiks su „Qualcomm Snapdragon 778G“ procesoriais. Ir nors operatyviosios (RAM) atminties kiekis nėra žinomas, tačiau žinomos vidinės atmintinės. „Nova 11“ modelis turės 128 GB, 256 GB arba 512 GB vidinės talpos, „Huawei Nova 11 Pro“ – 256 GB arba 512 GB, o „Ultra“ varianto pirkėjais gaus 512 GB.

„Huawei Nova 11“ ir „Huawei Nova 11 Pro“ pasiūlys 50 MP raiškos vaizdo jutikliais aprūpintas RYYB pagrindines kameras, o greta rasime ir 8 MP plataus kampo objektyvą bei gylio sensorių. „Huawei Nova 11 Ultra“ taip pat naudos 50 MP RYYB pagrindinį objektyvą, tačiau pastarasis turės kintančią diafragmą.

Pranešama, jog visi trys išmanieji telefonai naudos 4 500 mAh talpos baterijas, o standartinis „Nova 11“ modelis pasiūlys 66W greitąjį įkrovimą, kuomet kiti du modeliai turės 100W. „Huawei“ į šiuos įrenginius įdiegs „Harmony OS 3“ operacinės sistemos versiją.

Deja, tačiau kol kas nežinoma kiek kainuos šie išmanieji telefonai. „Huawei“ naujuosius „Nova 11“ serijos įrenginius planuoja pristatyti Kinijos rinkai, o vėliau jie pasirodys ir Europoje. Tiesa, Telefonai.eu žiniomis, Lietuvoje jų prekyba nėra planuojama.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas