Dar vienas nebrangus „Samsung“ telefonas sulaukė „Android 14“ atnaujinimo: bendrovė naujausią programinę įrangą pasiūlė ir „Galaxy A23 4G“ modelio turėtojams

Lukas Snarskis

2024-01-09, 06:45

2 komentarai (-ų)

Technologijų kompanija „Samsung“ pastaruoju metu džiugina savo išmaniųjų telefonų turėtojus. Bendrovė, kuri anksčiau negarsėjo kaip siūlanti geriausią palaikymą, per pastaruosius keletą mėnesių atnaujino daugumą savo įrenginių, o vartotojai gali mėgautis naująja „One UI 6.0“ vartotojo sąsaja, kartu su „Android 14“ operacinės sistemos versija.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Dar vienas nebrangus „Samsung“ telefonas sulaukė „Android 14“ atnaujinimo: bendrovė naujausią programinę įrangą pasiūlė ir „Galaxy A23 4G“ modelio turėtojams

Naująją „One UI 6.0“ vartotojo sąsajos versiją su „Android 14“ operacine sistema jau kuris laikas gali mėgautis kai kurių brangiausių „Samsung“ išmaniųjų telefonų savininkai. Tačiau gamintojas nepamiršta ir pigesnių įrenginių turėtojų.

Pietų Korėjos milžinė jau išleido programinės įrangos atnaujinimą ir daugeliui „Galaxy A“ serijos išmaniųjų telefonų, o dabar tokį naujinį gauna ir dar vienas įrenginys. Pranešama, jog „One UI 6.0“ su „Android 14“ operacinės sistemos versija gali išbandyti „Galaxy A23 4G“ modelio turėtojai. Kiek anksčiau, gamintojas šį naujinį pateikė ir „Galaxy A23 5G“ naudotojams.

„Samsung Galaxy A23 4G“ atnaujinimas pasiekė šių išmaniųjų telefonų turėtojus Rusijoje ir Panamoje, o netrukus turėtų pasiekti ir daugelį lietuvių. Skelbiama, jog atnaujinimas atkeliauja kartu su lapkričio mėnesio saugumo plėtinys. Tai yra kiek netikėtas pasirinkimas, kadangi jau yra išleistas ir sausio mėnesio saugumo atnaujinimas.

Norėdami įsidiegti šį atnaujinimą ar pasitikrinti ar jo sulaukėte – turite nukeliauti į telefone esantį nustatymų langą ir ten susirasti „Program.įrang.naujinimas“ punktą. Tuomet spauskite „Atsisiųsti ir įdiegti“. Jeigu vis dėlto atnaujinimo dar nematyti – vadinasi jums teks palaukti dar keletą papildomų dienų.

Atnaujintos vartotojo sąsajos sulaukę vartotojai gali tikėtis visų „Google“ atliktų pakeitimų ir patobulinimų, įskaitant atnaujintą bendrą meniu, patobulintą naršymą gestais, kalbos nuostatų personalizavimą programose ir daugybę naujų funkcijų užrakinimo ir pagrindiniame ekranuose, taip pat daug kitų patobulinimų.

Naujoje „One UI“ versijoje daugiausiai dėmesio buvo skiriama patogesniam naudojimui ir pažangiam nuotraukų bei vaizdo įrašų redagavimui. „One UI 6“ sulaukė atnaujinto greitojo skydelio ir programų sąsajos, o kartu su šia versija pristatytas ir naujas šriftas – tai „One UI Sans“.

Skelbiama, jog naujoje „One UI“ versijoje galerijos programėlė gebės analizuoti nuotraukas naudodama tokias dirbtinio intelekto funkcijas kaip „Photo Remaster“ ir „Object Eraser“ ir pasiūlys nuotraukų tobulinimo parinktis. „Samsung“ taip pat kalbėjo apie naują daugiasluoksnį vaizdo įrašų redaktorių – „Samsung Studio“, o čia rasime galimybes pridėti tekstą, įvairius lipdukus ir muziką.

2 komentarų

Lankytojas

Vienam straipsnyje rasot, kad atnaujinimas pavojingas, kitam rasot, koks geras atnaujinimas ir pateikiat instrukcijas, kaip atsinaujint. Apsispreskit.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas